Judocular Kilis’e Renk Kattı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2013 yılı judo faaliyet programı gereği ‘7 Aralık Kurtuluş Kupası’ çerçevesinde Kilis’te minikler, yıldız-ümitler judo müsabakası yapıldı.

Judocular Kilis’e Renk Kattı

Adana, Adıyaman, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Karaman ve Konya illerinin katıldığı Judo müsabakasına sporseverlerin yoğun ilgi gösterdi.

Judo Federasyon Başkanı Fatih Uysal’ın da katıldığı 7 Aralık Üniversitesi Spor Salonu’ndaki maçlar öncesi judo sporuna katkılarından dolayı, Kilis Valisi Süleyman Tapsız’a, 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç'e, Kilis Milletvekilleri Opr. Dr. Fuat Karakuş ve Ahmet Salih Dal'a, Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut’a, İl Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar'a, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat 'a, İl Genel Meclis Başkanı Metin Karakuş'a, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Harun Taşkesen'e, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı'ya ve Judo İl Temsilcisi Gökhan Anlaşbay'a plaket takdimi edildi.

Vali Süleyman Tapsız, Judo Federasyon Başkanı Fatih Uysal’ın Kilis’e göstermiş olduğu ilgiden ve judo sporuna yardımlarından dolayı teşekkür ederek, misafir gelen tüm illerin sporcularına başarılar diledi.
Kaynak: İHA