Ali Talak, Dur Durak Bilmiyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak seçim çalışmaları kapsamında Evka-2 Mahallesi'nde bulunan esnafları tek tek ziyaret etti.

Ali Talak, Dur Durak Bilmiyor

CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak esnaf ziyaretlerine Evka-2 Mahallesi’nde devam etti. CHP’li Talak, burada çarşı esnafına hayırlı ve bol kazançlar dileğinde bulundu. Vatandaşların ve esnafın büyük memnuniyet duyduğu ziyarette Talak, Çiğli’ye ilişkin projelerini paylaşarak, görüş ve önerilere her zaman açık olduğunu belirtti.

Evka-2 esnafının sorunlarını dinleyen, mahalle sakinlerinin sıkıntılarına ortak olan Talak, vatandaşlara aday olursa ve seçilirse gerçekleştirmek istediği projelerden bahsetti.

Saha çalışmalarına önem veren ve “Mutlu Çiğli için” parolasıyla Çiğli’de adım atmadığı sokak, ziyaret etmediği esnaf bırakmayan Talak, “Ziyaretlerimiz de projelerimizi anlatma fırsatı buluyoruz, kendimizi anlatıyoruz, hepsinden önemlisi Çiğli’de yaşayan insanlarımızı dinliyoruz. Biz halkımızın sesine kulak vererek onların isteklerini programımıza alıyoruz. Açıkladığımız projelerimizin yanı sıra elde edilen veriler doğrulusunda projeler geliştireceğiz” şeklinde konuştu.

Evka-2 Mahallesi esnaf ziyareti sırasında kahve dağıtan Ali Talak, “Toplumumuzda kahve sohbettir, dostluktur, hatırdır. Ayrıca bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır. Unutulmamak ve hep hatırlanmak üzere dağıtıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA