Trafik Levhası Hayat Kurtardı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralanırken, otomobilin 50 metrelik uçuruma yuvarlanmasını trafik levhaları engelledi.

Trafik Levhası Hayat Kurtardı

Edinilen bilgiye göre, hamile eşini Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine götüren Göçeri Devlet Hastanesinde görevli Diş Doktoru Ferit Ünal’ın kullandığı 31 KF 278 plakalı otomobil, küçük sanayi sitesinden gelip Adıyaman-Kahta yoluna giren Ömer Altuğ yönetimindeki 02 HV 506 plakalı otomobille çarpıştı. Kaza sonrası otomobillerden biri sürüklenerek uçuruma yuvarlanmaktan trafik levhaları sayesinde kurtulurken diğer araç ise çarptığı aracın lastiğini altına alarak 20 metre ileride durabildi.

Kazada, Ferit Ünal ve aynı araçta bulunan hamile eşi Şeyma Ünal ile diğer aracın sürücüsü Ömer Altuğ ve yanında oturan arkadaşı Mehmet Erek yaralandı. Yaralılardan hamile kadın ve eşi ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine, diğer iki yaralı ise Kahta Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Kaynak: İHA