Medcezir 'de Mira'dan İsyan performansı

Yeni sezonun popüler dizilerinden Medcezir'de, dizinin güzel oyuncusu Serenay Sarıkaya, Halil Sezai'nin isyan şarkısıyla geceye damga vurdu.

Medcezir 'de Mira'dan İsyan performansı
Medcezir 15. Son Bölüme Mira(Seraney Sarıkaya) 'nın kendi sesiyle seslendirdiği 'İsyan' adlı parça damgasını vurdu.

Halil Sezai İsyan Şarkı Sözleri (Duman, Paramparça)
Benim bu derdim
Ne yağan yağmurda
Ne yalancı sonbaharda
Ne bomboş sokaklarda
Kırılmış her yanım
Kaybolur zaman saçlarında
Gözlerim sokaklarda
Sebebi isyan aşkım
İçim yanar, içim kanar da
İsyan!
Geriye bir avuç yalan
Beni bu derde sen attın da, gittin ya kafam hep duman

Sabah Eve Gelen Selim ve Ender'i Büyük Bir Sürpriz Bekler
Yaman, Mira, Eylül, Mert ve arkadaşları bütün gece eğlenip evin altını üstüne getirirler. Eve gelen Selim ve Ender parti yapıldığını anlarlar ve hesap sormak için Mert ve Yaman'ı aramaya başlarlar. Selim Mert'in odasına girdiğinde şok olur. Mert ve Eylül aynı yatakta yatıyorlardır. Selim bunu görünce hemen evden ayrılmaları gerektiğini düşünür. Çocuklarını mahçup etmek istemez. Ender'ide alır ve evden bi an önce uzaklaşırlar.

Asım Şekip Kaya Ender'den İntikam Alır
Asım Şekip Kaya kızı Ender'in proje olayından sonra kendisine ihanet ettiğini düşünür ve kızının aklını başına getirmek için bir yol düşünür. Diğer kızı olan Sedef ile Ender'in arasının bozuk olduğunu bildiği için onu Ender'in burnuna kadar sokar ve işe alır. Artık şirkette soğuk savaş başlamıştır. Selim'le Ender habersiz geldikleri için mahcup, sessizce evden ayrılırlar, doğruca şirkete giderler ve Asım Şekip Kaya'nın kendilerine açtığı savaşa hazırlıksız yakalanırlar.

Yaman'ın Abisi Kenan'a Gizemli Ziyaretçi
Kenan'ı hapistei ziyaret eden gizemli kişinin bıraktığı emanet Yaman'ın eline ulaşır. Fakat Kenan, gizemli ziyaretçisinden hiç kimseye söz etmez. Olayları dışardan özenle takip eden Selim, Yaman'ın ilk kez kendisinden bir şey gizlediğini öğrenecektir.

Yaman Eski Sevgili Kurbanı
Dİğer yandan eski sevgilisinin hala Yaman'la ilgilendiğini fark eden Mira, Yaman'la Leyla arasındaki ilişkiyi daha çok sorgulamaya ve merak etmeye başlar. Bu arada Eylül sosyal medyadan Leya'nın profiline girer ve Yaman ile çekilmiş fotoğraflarını Yaman'a gösterir. Mira içten içe kıskanmaya başlamıştır. Bu zaman içinde, Mira şahit olduğu olaylar karşısında bütün bakış açısını değiştirir. Yaman'da sevgilisi Mira'ya yeni yılda özel bir hediye verebilmek için deli gibi çalışırken, ilişkilerindeki huzursuzluğu gözden kaçırır.

Yaman ve Leyla'yı AKM'de Gören Mira Çaresiz
Mira Yaman'a öğle yemeği teklifinde bulunur. Yaman yılbaşı dolayısıyla çok sıkışık olduğunu ve bunun mümkün olmadığını söyler. Mira'yı teselli etmeye çalışan Eylül, Yaman'ın kendisini aldatmayacağını anlatmaya çalışırken Leyla ve Yaman'ı akmde birlikte yemek yerken görür. Tüm bunların üzerine artık Mira için bu ilişkinin temelleri sarsılmıştır ve ne yapacağını bilmemektedir. Çünkü yalan Mira'nın en nefret ettiği şeydir. Yaman farkında olmadan Leyla yüzünden bu duruma düşmüştür. Yaman Mira'nın kendisini gördüğünden habersiz, ne olduğunun farkında olmadan ilişkilerindeki ilk büyük sınavı bu şekilde çaresizce verecektir.

Medcezir 15. Son Bölüm Tek Part Full ve HD izle. Medcezir 15. son bölüm ile hayranlarını ekran başına kilitledi. Medcezir son bölümde Medcezir hayranlarını şaşkına çeviren olaylar meydana geldi. Medcezir'in son bölümünde Yaman ve Mira arasında ki yalan krizi bakalım bu aşkın temellerini sarsacak mı ? Medcezir 15. son bölüm tek part full ve HD olarak beyazgazete.com'dan izleyebilirsiniz...

Medecezir her cuma 20:00'da Star TV'de...