Van'da Yeni Bir Tekno Market Açıldı

Van'ın İpekyolu Caddesinde yeni bir tekno market açıldı.

Açılışa özel yüzde 30'luk indirim yapılacağını duyan çok sayıda vatandaş Vatan Bilgisayar şubesi önünde erken saatlerden itibaren uzun kuyruklar oluşturdu.
Açılışın ardından içeri girmeye çalışan vatandaşlar, ürünlerden almak için adeta birbiriyle yarıştı. Bazı vatandaşlar ise ezilme tehlikesi geçirdi.
Aynı günde 7 ilde 10 yeni mağaza açan Vatan Bilgisayar'ın, Van'da açtığı şubesinde 30 bin çeşit ürün bulunuyor.
Açılışı yapılacak illere canlı yayın ile bağlanan Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, toplu açılış için başlangıç noktası olarak İzmir Mavişehir Mağazasını seçti.
Açılışta konuşan Vatan, eşzamanlı olarak İstanbul Üsküdar, Başakşehir, Bayrampaşa, Bahçelievler, Çanakkale, Elazığ, Van, Niğde, Aksaray mağazalarını açarak, teknoloji perakendeciliğinde bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi.

Vatan, şöyle devam etti:
"Sonra bir hayal kurduk ve iki ayda yeni bir firma mağaza sayısı kadar mağaza açmaya karar verdik. Son 10 ayda 16 mağaza açmışken, iki ayda 20 mağaza açmak imkansız gibi görünse de bir ilki gerçekleştirdik. Yılın son iki ayında 20 mağaza açarak, hem mağaza sayımızı 100'e çıkardık hem de iki ayda Vatan'a 5 yıllık bir rakipten daha çok iş üretebilen, üstelik onların yapamadığı şekilde karlı da olan yeni bir firma eklemiş olduk. Yeni yılda her hafta bir mağaza açacağız. Bu çerçevede 52 yeni mağaza daha açmayı hedefliyoruz."
Kaynak: AA