Credit West Bank’ın Girne Şubesi Cumhurbaşkanı Eroğlu Tarafından Hizmete Açıldı

Credit West Bank’ın yeni Girne Şubesi, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu tarafından hizmete açıldı.


Credit West Bank’ın KKTC genelindeki 14’üncü şubesi olan bankanın açılışına, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun yanı sıra Meclis Başkan Yardımcısı Ünal Üstel, UBP Milletvekili Ersin Tatar, Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Günay Çerkez, Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş, Credit West Bank Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Altınbaş, Altınbaş Holding ve Credit West Bank yönetim kurulu üyeleri, iş ve finans dünyasının temsilcileriyle Credit West Bank çalışanları katıldı.

Açılışta, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş, Credit West Bank Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Altınbaş, Altınbaş Holding ile Credit West Bank Yönetim Kurulu Üyesi Sofu Altınbaş, Credit West Bank Genel Müdürü Dr. Süleyman Erol ve Credit West Bank Girne Şube Müdürü Burak Acet birer konuşma gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu Altınbaş Holding’in yan kuruluşu Credit West Bank’ın Girne Şubesini hizmete açmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, holdingin ülke ekonomisine katkılarının büyük olduğunu vurguladı. Ülke geneli bankacılık, petrol, kuyumculuk ve üniversite alanlarında yatırımları bulunan ve her geçen gün gelişip büyüyen Altınbaş Holding’in başarılarından övgüyle bahseden Cumhurbaşkanı Eroğlu, söz konusu alanlar yanında başka alanlara da yatırım yapmaya hazırlanmasının mutluluk verici olduğunu kaydetti.

“Altınbaşlara inanıyorum, onlara güvenim tam” diyen Eroğlu, Altınbaş Holding’e başarılar diledi.

Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş ise, holding olarak Credit West adı altında bankacılık alanında yol çıkarken halka; “KKTC’de örnek banka” olma sözü verdiklerini anımsatarak, bugün gelinen noktada verdikleri güler yüzlü hizmet ve kredilerle ülkenin bir numaralı bankası olduklarını savundu.

Credit West Bank Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Altınbaş da, Altınbaş Holding bünyesinde 1993 yılında kurulan Credit West Bank’ın güçlü öz kaynağı, aktif kalitesi, profesyonel yönetim ve çalışanlarıyla bugün ülke geneli 14 şubeyle Kuzey Kıbrıs’ta bankacılık sektörüne yön verdiklerini söyledi.

Altınbaş Holding ile Credit West Bank Yönetim Kurulu Üyesi Sofu Altınbaş da konuşmasında, yatırımları KKTC’yi vatan bilerek yaptıklarını ifade ederek, mevcut yatırımlar yanında diğer değişik alanlarda da yatırım yapmayı düşündüklerini belirtti.

Credit West Bank Genel Müdürü Dr. Süleyman Erol ise Credit West’in bugün 1 milyar TL’yi aşan aktif büyüklüğü, 700 milyon TL’ye ulaşan kredi portföy büyüklüğü ile sektöre yön veren, ülke ekonomisine en büyük katkıyı yapan kuruluş haline geldiğini vurguladı.

Credit West Bank Girne Şube Müdürü Burak Acet de konuşmasında, her geçen gün müşteri portfoyü artmakta olan bankanın müşterilerinin beklentilerini karşılayacak derecede hızlı, doğru ve güvenilir hizmet sunduğunu ve sunmaya da devam edeceğini kaydetti.

Kaynak: İHA