Başkan Özcan Açıklaması

İçel Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP İçel Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Macit Özcan, diğer partilerin ‘CHP Gülnar’ı alamaz’ söylemlerine karşın, yapacakları iyi bir çalışmayla Gülnar Belediyesi’ni alacak güçte olduklarını belirterek, CHP ilçe örgütünden yoğun çaba harcamalarını istedi.

Başkan Özcan Açıklaması

CHP Gülnar İlçe Başkanı Yüksel Zil, Köseçoban, Kuskan, Zeyne, Büyükeceli Belde Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte, Büyükşehir Belediye Başkanı Özcan’ı makamında ziyaret etti. Özcan’ın adaylığını kutlamak üzere gerçekleştirilen ziyarete CHP İçel Milletvekili İsa Gök ve İl Başkanı Faruk Mehmet Akar da katıldı.

Ziyarette konuşan Gülnar İlçe Başkanı Zil, Macit Özcan’ın Büyükşehir Belediyesi’ne yeniden aday gösterilmesinden mutlu olduğunu dile getirerek, kendisinin desteği ve hizmetleriyle Gülnar’da seçimi kazanacaklarına inandığını söyledi.

Zil, “Bizim 4 belde ve 41 köyümüz var. Başkanımız Macit Özcan’ın desteğiyle ve hizmetleriyle Gülnar’da belediyeyi almaya talibiz, alacağımıza da inanıyorum. Buradaki oy potansiyelimiz bu seçimde çok fazla. İlçe ve belde yönetimi olarak hepimizin sayın başkanımıza güveni tam. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yeni yasayla birlikte 30 Mart seçimlerinde Gülnarlıların, Gülnar Belediyesi ile İçel Büyükşehir Belediyesi olmak üzere iki belediyeye oy kullanacaklarını anımsatan Başkan Özcan da Gülnar’da büyük projeleri hayata geçireceklerini kaydetti.

Büyükşehir Belediye Yasası çıktıktan sonra meclisten bir karar aldıklarını ifade eden Özcan, “Mevcut sınırlarımızın dışındaki köylere, beldelere hizmet yapmaya başladık. Tarsus’ta 63 köyde asfalt çalışmasını bitirdik. Şu anda Erdemli’de çalışıyoruz. Daha sonra sırasıyla Silifke, Mut, Gülnar, Aydıncık, Bozyazı ve Anamur’da çalışmalarımız devam edecek. Yani bize bağlı 13 ilçede hiç durmadan asfalt çalışmalarına çok acil girmiş bulunmaktayız. Asfalt konusunda isteklerinizi hemen yerine getirebilmek için çok büyük rakamlı ihale yapıyorum. Bu konuda hiçbir endişeniz olmasın. Sadece asfalt çalışmasıyla hizmetler bitmez elbette. Nereye gidersek gidelim, köylü vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın bize ilettiği sorunlar genellikle kanalizasyon ve içme suyu sorununun yaşandığı yönünde. Yeni yasayla bize bağlanan köy sayısı 528 oldu ve bütün bu köylerde çalışmalar yapmamız gerekiyor ki, bu çalışmaların bir kısmına başladık. Gülnar’da da arkadaşlarımız ilk etapta sorunları tespit etti. Ayrıca bu sorunları nasıl çözeceğimizi de belirledik. İnşallah Nisan ayından itibaren Gülnar’da önemli çalışmalara imza atacağız. Bu konuda rahat olun” diye konuştu.

“30 Mart yerel seçimlerini biz kazanmalıyız” diyen Özcan, ilçe teşkilatından sandıklara sahip çıkmalarını, CHP olarak hem ilçeye hem de Büyükşehir Belediyesi’ne destek vererek yoğun bir çaba sarf etmelerini istedi. Özcan, “Her ne kadar diğer partiler ‘Gülnar’ı CHP alamaz’ dese de yapacağımız iyi bir çalışma ve ortaya koyacağımız büyük projelerle hedeflerle ve İçel Büyükşehir Belediyesi’nin Gülnar’a vereceği katkılarla Gülnar Belediyesi’ni alacak güçte olduğumuzu buradan söylemek istiyorum. El birliği ile Gülnar’dan çok iyi bir netice alacağımıza yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA