'Akıllı Şehir Kullanıcısı' Projesi

Kırklareli Sağlık Müdürü Ali Fatih Selvi, Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) için logo yarışması yapılacağını söyledi.

Selvi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanlığının insan odaklı hizmet anlayışını yansıtan, yerel ve evrensel değerleri içeren bir logo olması gerektiğini belirtti.

Logonun aynı zamanda temsil gücünün yüksek ve akılda kalıcı olması gerektiğini ifade eden Selvi, "Değişen ve gelişen bakanlığımızı, ülkemizde sağlık alanında yaşanan olumlu değişimi ve sağlıkta sürmekte olan insan odaklı dönüşümü ifade edebilecek nitelikte, UMKE'nin misyon ve vizyonuna uygun akılda kalıcı logo üretilmesini sağlamak maksadıyla logo tasarım yarışması düzenleniyor" diye konuştu.

Selvi, logo çalışmalarının 15 Ocak Çarşamba gününe kadar "acilafetumke@saglik.gov.tr" adresine gönderilmesi gerektiğini kaydetti.


- SYDV'nın kömür yardımları

Kırklareli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), ihtiyaç sahibi ailelere kömür yardımında bulundu.
Alınan bilgilere göre, SYDV'de kaydı bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşların kış aylarında sıcak bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri için 3 bin aileye 6 bin ton kömür yardımı yapıldığı bildirildi.

Kaynak: AA