Ak Partili Zerrin Ak Açıklaması

AK Parti İzmir Menderes İlçe Kadın Kolları, yaklaşık 200 kadının katılımıyla vizyon toplantısı gerçekleştirdi.

Ak Partili Zerrin Ak Açıklaması
İlçenin her metrekaresine hizmet götürmeye, her ferdine daha güzel yarınlar sunmaya talip olduklarını belirten AK Parti Menderes Belediye Başkan Aday Adayı Zerrin Ak, Menderesli kadınların yarınlarına sahip çıktığını sonuna kadar gösterdiğini vurguladı.
Kuzey Cafe’deki toplantıya İlçe Başkanı Mehmet İmre, Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Zerrin Ak, yürütme, yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ile yaklaşık 200 kadın katıldı.

Fedakârlığı, özveriyi ve duyarlılığı temsil eden Menderesli kadınları daima yanlarında görmekten büyük onur duyduğunu belirten AK Parti Menderes Belediye Başkan Aday Adayı Zerrin Ak, kendi meselelerine sahip çıkan kadınlar ile birlikte ilçenin gelecek vizyonunu oluşturacaklarını söyledi.

Ak, “Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'ndaki engin tecrübesiyle, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız sayın Binali Yıldırım kentimizi geleceğe taşıyacak. Bu vizyon ilçelerimizi de kapsayacak. Menderesimizin aklı selim insanları genelden aldığımız hizmetleri, yerelde alamadığımızı üzülerek ifade ediyor. Üzülerek söylüyorum belediyecilik anlamında dünyada yaşanan değişim ve gelişimin maalesef Menderes çok gerisinde. AK belediyeciliği her zamankinden daha fazla isteyen ilçe halkımıza modern ve çağdaş bir hizmet sunmak için göreve talip olduk. Bizim sosyal etkinliklerimizde Menderes halkımızdan aldığımız binlerce hayır duasıyla hizmet kervanımız yürüyor ve her geçen dakika büyüyor. Bizim Menderes aşkımız, hizmet sevdamız var. Kardeşlerimizle gönül bağımızı, irtibatımızı Allah'ın izniyle kimse kesemez. Biz Menderesli kadınlarımız ve onların evlatlarına güveniyoruz, başarılı çalışmalarımızı sandığa, doğru yöntemlerle yansıttığımız takdirde AK hizmetler şimdiden ilçemize hayırlı olsun”dedi.

Kaynak: İHA