Lüleburgaz'dan Kısa Kısa

Lüleburgaz Belediyesi yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Lüleburgaz Belediyesi Fen İşleri Müdürü Nalan Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yeni Mahalle Emrullah Efendi Ara Sokak'ta yol yapım çalışmalarının başladığını söyledi.

Lüleburgaz'ın yollarının daha güzel hale getirmek için çalıştıklarını belirten Koç, çalışmalar nedeniyle vatandaşlardan anlayış beklediklerini ifade etti.

Koç, çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için gayret gösterdiklerini kaydetti.

-LÜGEM'e 300 öğrenci kayıt yaptırdı
Lüleburgaz Gençlik Kültür Spor ve Akademi Merkezi (LÜGEM) Müdürü Kadir Cantav, 2 ayda 300 öğrencinin kayıt yaptırdığını bildirdi.
Cantav, AA muhabirine yaptığı açıklamada 2 ay önce Gençlik ve Spor Bakanlığınca, öğrencilere sosyal ve kültürel hizmet verilmesi amacıyla kurulan LÜGEM'e yoğun ilgi gösterildiğini söyledi.

Merkez içerisinde kütüphane, derslik, sinema, dinlenme, etüt ve bilgisayar salonlarının bulunduğunu belirten Cantav, öğrencilere merkezde matematik, İngilizce, ve fizik kurslarının açıldığını ifade etti.

Üye öğrencilerin merkezden ücretsiz yararlandıklarını dile getiren Cantav, "Merkeze ortaokul ile lise öğrencilerini kayıt yapıyoruz. Ortaokul ve lise öğrencileri arsında sorun çıkmasın diye ayrı günlerde merkezi kullanmalarını sağlıyoruz" diye konuştu.

Cantav, kayıtların devam ettiğini kaydetti.

Kaynak: AA