Son dakika haberleri

Türkiye gündeminde neler yaşanıyor. Sondakika haberlerinde neler vardı? İşte Türkiye gündemine damga vuran gelişmeler...

Son dakika haberleri
ASKERİ TERSANEDE FACİA: 10 ŞEHİT

İzmir Alaybey Askeri Tersanesi'nde bakımı yapıldıktan sonra denize indirilmek istenen, "TCG Değirmendere" adlı römorkör yan yattı. Kazada 8'i asker, 2'si sivil 10 kişi yaşamını yitirdi, 17 kişi de yaralandı.

NAZLIAKA'NIN CEKETLERİ OLAY OLDU

TBMM'deki kuru temizlemeciye 2 ceket veren ve ceketler çekince firmadan 10 bin TL isteyen CHP'li Aylin Nazlıaka krize neden oldu.

Ceketler için 10 bin TL talep eden Nazlıaka'nın bu isteği kuru temizleme firması tafarından reddedildi. Meclis yönetimi olaya el koydu. 10 bin TL ödemeyi reddeden firma ile yolların ayrılmasına karar verildi..

BAŞBAKAN ERDOĞAN'A PAKİSTAN'DA SEVGİ SELİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Pakistan ziyareti renki görüntüler sahne oldu.

Ülkedeki eyaletlerin temsil edildiği Kültür Köyü'nü ziyaret eden Başbakan Erdoğan'a takke hediye edildi. Erdoğan, kaldığı otelden Kültür Köyü'ne gelene kadar, Pakistanlıların sevgi gösterileriyle karşılaştı.

Erdoğan'ın yollarına güller döken halk, Erdoğan'ın makam aracını da gülle kapladı.

ŞUBE MÜDÜRÜ İFADEYE ÇAĞRILDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü Ahmet Arıbaş,yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağrıldı.

İstanbul Emniyeti, Ahmet Arıbaş'ı ifadeye göndermedi.

HALKBANK'TAN İDDİALARA YANIT

Halbank, rüşvet ve yolsuzluk operasyonu kapsamında ortaya atılan iddialarla ilgili bir açıklama yaptı.

Banka tarafından KAP'a yapılan açıklamada bankanın İran ile yaptığı ticaretin aracılık hizmetleri hukukuna uygun olduğu belirtildi.