2014 yılbaşı yeni yıl mesajı

Yeni yıla sayılı günler kala birbirinden güzel güzel yeni yıl mesajlarını sizler için derledik. İşte 2014'e özel yılbaşı mesajları.

2014 yılbaşı yeni yıl mesajı
Yılbaşı ve bayram gibi özel günlerde arkadaşları ve akrabaları hatırlamanın yöntemi artık değişti.

Yapılan araştırmalara göre bayram, yılbaşı ve benzeri özel günlerde uzaktaki aile fertlerini ve arkadaşları hatırlamanın bir aracı olarak artık cep telefonu ve tablet bilgisayar kullanılıyor.

Eskiden yılbaşı ve bayramlara özel kartpostallar yollanırken şimdi ise SMS ya da mail gönderilir oldu.

Yılbaşına sayılı günler kala sevdiklerinize gönderebileceğiniz yılbaşı mesajlarını sizin için derledik.

-Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, 2014 no'lu hesabınıza, 365 gün daha yatırılmıştır. Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle.. MUTLU YILLAR

-Bugün, yarına dünle beslenerek yol alır. 2014 yılı senin güzel yüreğinle birlikte sana mutluluk getirecektir, eminim. İyi yıllar dileğiyle

-Başaramadığınız zaman düş kırıklığına uğrayabilirsiniz ancak, yeniden denemezseniz işte o zaman sizin için her şey bitmiş demektir. 2014 yılının ülkemiz, ailemiz ve hepimiz için mutlu ve başarılarla dolu olması dileğiyle..

-Şunu unutma: Her şeyin yok olduğunu düşündüğünüz anda, gelecek hâlâ yerindedir. Yeni yıl geleceğin ilk adımıdır. Mutluluk ve başarı dileklerimle.

-En büyük zaman hırsızı, yaşadığımız kararsızlıktır. 2014 yılı tüm kararlarımızın gerçekleşmesi ve mutluluğu getirmesi dileğiyle, nice mutlu yarınlara..

-İdeal denen şey bir yıldıza benzer, ona hiçbir zaman ulaşamayız ama, tıpkı denizcilere olduğu gibi bize de yolumuzu gösteren odur. Yeni yılda tüm ideallerine kavuşman dileğiyle mutlu yıllar..

-Hepimizin tüm ilgisi gelecek olmalıdır, çünkü yaşamımızın geri kalanını orada geçireceğiz. 2014 yılı geleceğimize atacağımız ilk adımdır. Tüm adımlarımızın sağlam olması dileğiyle nice mutlu yıllar dilerim..

-2014 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2014 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

-Yeni yıl bizlere kutlu olsun.. Yeni yıl sizlere de kutlu olsun.. Sağlık, başarı ve mutluluk dolu olsun..

-Şeker gibi tatlı, masal gibi güzel bir yıl diliyorum..

-Nerede yaşam varsa, orada umut da vardır. Yeni yılda tüm umutlar ve başarılar seninle olsun. Mutlu Yıllar dilerim.

-Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını… Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç… Yeni yılınız kutlu olsun…