Kayseri'deki Trafik Kazası

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan 31 kişiden 16'sı taburcu edildi, 15'inin ise tedavisi devam ediyor.

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren üniversite öğrencileri Enes Dalkıran (20) ve Mahmut Müjde (21) ile ambulans şoförü İbrahim Soydaş'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Kentteki diğer hastanelerde tedavisi devam eden 12 yaralının ise sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.
Bu arada, kazanın ardından gözaltına alınan araç sürücüleri Durmuş Ozan ve Adem Akpınar'ın çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı öğrenildi.
Erciyes Kayak Merkezi'nden dönen Niğde Üniversitesi öğrencilerini taşıyan Durmuş Ozan'ın kullandığı 51 AR 105 plakalı midibüs, Hacılar ilçesi Erenler Caddesi'nde kontrolden çıkarak yol kenarındaki bir evin duvarına çarpıp, bahçesine girmişti. Arkadan gelen Adem Akpınar yönetimindeki 51 HU 762 plakalı minibüs de yaralılar ile onlara müdahale eden sağlık görevlileri ve vatandaşlara çarpmıştı. Kazada, 11 kişi ölmüş, 31 kişi yaralanmıştı.
Kaynak: AA