Bursa’nın Yeni Markası; 'Busmek”

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları’nın (BUSMEK) geçtiğimiz yıl markalaşma yolunda başlattığı çalışmalar tamamlandı ve Türk Patent Enstitüsü’nce “BUSMEK” ismi resmen tescillenerek markalaştı.

Bursa’nın Yeni Markası; 'Busmek”

Türk Patent Enstitüsü tarafından verilen onayla, 08 Kasım 2013 tarihinden itibaren 10 yıl müddetle BUSMEK ismi markalaştı. E-burfaş üzerinden satışa sunulan güzide eserler artık “BUSMEK” markası altında satışa sunulacak. BUSMEK kursiyerlerinin ortaya çıkardığı eserler arasında; tezhip, çini, seramik, ebru, rölyef, yağlı boya tablolar yanında ev tekstili, ev aksesuarları gibi ürünler yer alıyor. BUSMEK markasını taşıyan bu ürünlerin en özel yanı ise bir eserden başka bir tane daha bulunmuyor olması. El emeği göz nuru olan BUSMEK eserlerini www.e-burfas.com sitesinden satın alabilir ya da Emirsultan, Merinos AKM, İncirli Hamamı (İKM) showroomlarından görerek satın alabilirsiniz. Eserlere sahip olabilmek için öncelikle e-burfas sitesine üye olmak gerekiyor. Daha sonra satın alınmak istenen ürün sepete atılarak ilk adım tamamlanmış oluyor. Ödemeler için de birçok seçeneğiniz mevcut. Kredi kartıyla ya da kapıda ödeme imkanları sunan, 3d güvenlik sistemiyle korunan e-burfaş’ta gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz.

BUSMEK’te ürünlerinizin satışa sunulmasını istiyorsanız herhangi bir branşta kursiyer olmanız yeterli. Satış geliri tamamen kursiyerlere ait olan ürünlerden BUSMEK’in hiçbir kar amacı yoktur. kursiyerlerimize gelir kapısı sağlayan eserleri e-burfas üzerinden satın alabilirsiniz.
Kaynak: İHA