Başkan Ergün Gördes Ziyaretini Tamamladı

Manisa Belediye Başkan Cengiz Ergün, iki günlük Gördes ziyaretini ilçeye bağlı Köseler, Doğanpınar, Beğenler, Evciler, Kobaklar ve Kaşıkçı köyleriyle tamamladı.

Başkan Ergün Gördes Ziyaretini Tamamladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gördes İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen program kapsamında ziyaret ettiği iki günlük Gördes programını, ilçeye bağlı Köseler, Doğanpınar, Beğenler, Evciler, Kobaklar ve Kaşıkçı köyleriyle tamamladı. Başkan Ergün’ün ilk durağı Köseler Köyü oldu. Ergün’e ziyarette Belediye Meclis Üyesi Sezai Gürcan, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP Gördes Belediye Başkan Adayı İbrahim Emre, MHP Gördes İlçe Başkanı Cevat Demirağ, Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Onur Pabuçcuoğlu ve Köseler Köyü Muhtarı Niyazi Erten eşlik etti. Kalabalık köy sakinleri tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Ergün, kendisini karşılayan tüm vatandaşlarla tek tek tokalaştı ve köy kıraathanesinde köy sakinleriyle bir araya geldi.

"KULLANILACAK HER OY ÖNEMLİ"
Köseler Köyü’nün ardından Doğanpınar Köyü’nü de ziyaret eden Başkan Ergün ve beraberindekiler, burada da köy sakinlerince coşkuyla karşılandı. Köylülerle tek tek tokalaşarak, köy kıraathanesinde bir araya gelen Başkan Ergün, göreve geldikleri 2009 yılından bu yana Manisa Belediyesi’ni getirdikleri durum hakkında bilgi verdi. Manisa’nın artık büyükşehir olduğunu ve köylerin de mahalleye dönüştüğünü belirten Başkan Ergün, mahalle muhtarı, Gördes Belediye Başkanı, Büyükşehir Belediye Meclisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı olmak üzere vatandaşların 4 oy kullanacağını hatırlatarak, kullanılan her oyun önemine vurgu yaptı.

"SEVDAMIZ MANİSA"
Doğanpınar Köyü ziyaretinin ardından Beğenler Köyü’nü ziyaret eden Başkan Ergün, burada Köy Muhtarı Bilal Ercan ve kalabalık köy sakinleri tarafından coşkuyla karşılandı. Çocuklara futbol topu dağıtan, vatandaşlara da üzerinde ‘Ne mutlu Türk’üm diyene’ yazılı atkılardan hediye eden Başkan Ergün, daha sonra mahalle kıraathanesinde köy sakinleriyle bir araya geldi. Manisa sevdasıyla 4,5 yılı aşkın bir süredir kente önemli projeler kazandırdıklarını belirten Başkan Ergün, 96 milyon TL borçla devraldıkları Manisa Belediyesi’nin bu borcunu 1,5 yılda bitirdiklerini ve geçen 3 yılda da 100’ün üzerinde projeyi kazandırdıklarını söyledi.

"İLÇE, BELDE VE KÖYLERE 6 AYDA 35 MİLYON TL"
Daha sonra Güneşli Beldesi’ne bağlı Evciler Mahallesi’ni de ziyaret eden Başkan Ergün, mahallelilerin büyük ilgisiyle karşılandı. Güneşli Beldesi Zafer Mahallesi Muhtarı Enver Akça, Evciler Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Kürtün ve çok sayıda mahalle sakini Başkan Ergün’ü bağrına bastı. Manisa’nın büyükşehir olmasının ardından yalnızca 6 ayda ilçe, belde ve köylere Manisa Belediyesi’nin mevcut bütçesiyle 35 milyon TL’lik yatırım yaptıklarını belirten Başkan Ergün, bütçenin de büyükşehir bütçesi olacağı 1 Nisan tarihinde, birçok kesimin hayal bile demeyeceği projelerle ilçe ve mahalleleri kalkındıracaklarını ifade etti.

"AYRIM YAPMADAN TÜM MANİSA’YI KUCAKLAYACAĞIZ"
İki günlük Gördes turunu, Kobaklar ve Kaşıkçı köyleriyle noktalayan Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes halkına kendilerine gösterdikleri yakın ilgi, sevgi ve tebessümleri nedeniyle teşekkür etti. Gösterilen ilginin kendilerine moral kaynağı sağladığını belirten Başkan Ergün, “Büyükşehiri bir ağaç olarak düşünürsek, gövdesi büyükşehir belediyesi, dalları ilçe belediyeleri, yaprakları da mahallelerdir. Hiçbir dalımızı kırmadan, tek bir tane dahi yaprağımızı soldurmadan, bize oy verdi-vermedi ayrımı yapmadan tüm Manisa’yı kucaklayacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Kaynak: İHA