Ak Parti Denizli İl Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, İstanbul merkezli operasyona ilişkin "Gerek dışarıda, gerek bölgede, gerekse Türkiye'de bu bir Tayip Erdoğan operasyonudur. Yedirmeyeceğiz. Tayyip Erdoğan'ı yiyemeyeceksiniz" dedi.

AK Parti İl Danışma Kurulu toplantısı Yenişehir Pekdemir Düğün Salonu'nda yapıldı. Toplantıda konuşan Zeybekci, İstanbul merkezli operasyona ilişkin açıklamalarda bulundu. Gerçeklerin yavaş yavaş ortaya çıktığını belirten Nihat Zeybekçi, şunları söyledi:
"Genel başkan yardımcımızla ilgili ahlaksız ve hayasız bir şekilde düzmece görüntülerle karalamalar yaptılar. Her kim ki bu ülkede bu milletin iradesine el uzattı, her kim ki bu ülkede bu milletin ve yetimin hakkına el uzattı Allah onları iki cihanda sefil ve rezil etsin inşallah. Bugünkü gibi geziden öncede gizli operasyonlar vardı. Bütün bunların altında yatan tek bir şey var; Tayyip Erdoğan'sız bir ortadoğu, Türkiye ve siyasettir. Gerek dışarıda, gerek bölgede, gerekse Türkiye'de bu bir Tayip Erdoğan operasyonudur. Yedirmeyeceğiz. Tayyip Erdoğan'ı yiyemeyeceksiniz. Aklınızdan dahi geçirmeyin sakın"
Hükumete yönelik bir komplonun tezgahlandığını anlatan Zeybekçi, "Biz çok kahrolacağız, üzüleceğiz. Bizim kardeşlerimizi de bazı şeylere alet etmeye çalıştılar. Eminim akıl hakim olacaktır. Hiç bir kardeşimiz bu namertlerin oyununa gelmeyecektir" diye konuştu.

Toplantıya, AK Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ile çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: AA