Yerel Seçime Doğru

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci ile Pütürge ilçesinde temaslarda bulundu.

AK Parti Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Pütürge Kaymakamı Nuri Gezici'yi ziyaret eden ve çalışmalar hakkında bilgi alan Çakır, ardından AK Parti İl Teşkilatına geçti. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Çakır, istişarelerde bulundu.
AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Aldemir, Pütürge'nin hak ettiği hizmeti AK Parti'li belediyeyle alacağını kaydetti.

Pütürge İlçe Emniyet Müdürlüğüne giden Çakır, daha sonra esnafı ziyaret etti.
Daha sonra Yaygın beldesi, Bakımlı ve Örmeli köylerine geçen Çakır, vatandaşlarla görüştü.
Çakır, en büyük gayesinin insanlığa hizmet olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:
"Malatya'da çok önemli ve güzel hizmetler yaptık. Büyükşehirle birlikte artık Pütürge'nin alt yapı hizmetlerini biz yapacağız. Büyük hizmetler yaparak ilçe ve belde halkımızı mutlu etmek bizim görevimiz. İhtiyaçları biliyoruz. Herkesi dinlemeye gayret ediyoruz."
Bülent Tüfenkci, son dönemlerde AK Parti üzerinde kirli oyunlar oynandığını belirterek, "Milletimiz bu hesapları, kitapları sandıkta bozacaktır" ifadesini kullandı.
- "Milletten başka kimseye boyun eğmedik"
Milletten başka kimseye boyun eğmediklerini vurgulayan Tüfenkci, şunları kaydetti:
"Şimdi birbirimize daha fazla inanarak, sımsıkı sarılarak, gecemizi gündüzümüze katarak çalışmamız gerekiyor. İnsanlarımızın gönlüne girmemiz gerekiyor. Bir oy bu oyunu bozar. 11 yıllık iktidarımızda Türkiye'nin nerelere geldiği ortada. Pütürge ilçemiz hizmet anlamında çok gerilerde. Bu anlayış 30 Mart'tan sonra değişecek."
Tüfenkci, Çakır'ın 5 yıllık tecrübesiyle Malatya ve Pütürge için bir şans olduğunu belirterek, amaçlarının Malatya'yı kalkındırmak olduğunu kaydetti.

Yaygın Belediye Başkanı İrfan Karataş da istikrarın devamı için bu seçimin çok önemli olduğuna değinerek, "Bütün gücümüzle partimize destek olmaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı.
Bakımlı Köyü Muhtarı Ekrem Karakuş, var güçleriyle AK Parti'ye destek olacaklarını kaydetti.

Ziyarete Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, bazı Belediye Meclisi üyeleri, AK Parti İl Teşkilatından yöneticiler ve AK Parti Pütürge Belediye Başkan aday adayları katıldı.

Kaynak: AA