Erdoğan Bayraktar'ın oğlu tutuklandı mı?

Rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda her saat yeni bir gelişme yaşanırken Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar'ın tutuklanıp tutuklanmadığı merak konusu oldu.

Erdoğan Bayraktar'ın oğlu tutuklandı mı?
İstanbul merkezli rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar'ın gözaltına alınması şok etkisi yaratmıştı. Oğuz Bayraktar'ın TOKİ ve inşaat sektörüyle ilgili usulsüzlüklerde isminin geçtiği öne sürüldü. Abdullah Oğuz Bayraktar'ın girişimleriyle pek çok arazinin usulsüz olarak imara açıldığı iddia edildi. İşte bu iddialar gündemdeki yerini koruruken Abdullah Oğuz Bayraktar'ın tutuklanıp tutuklanmadığı merak konusu oldu.

Operasyon Türkiye'nin gündemindeki yerini korurken sabah saatlerinde ise flaş bir gelişme yaşandı. Gözaltındaki tüm şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandı. İlk olarak sabah erken saatlerde 27 kişi adliyeye sevk edildi. Emniyetten çıkarılan şüpheliler Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Adliyeye toplamda 66 kişinin sevk edildiği öğrenildi.

GÖZALTINDA DİKKAT ÇEKEN İSİMLER
Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, Ebru Gündeş'in İran asıllı kocası Reza Zarrab, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlu Kaan Çağlayan, İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar ile Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın gözaltına alınması dikkat çekmişti.