Tollu, Yılın Belediye Başkanı Seçildi

İçel’in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Mebus Haber Dergisi tarafından yılın belediye başkanı seçildi.

Tollu, Yılın Belediye Başkanı Seçildi
Tollu, Ankara’da düzenlenen törende ödülünü CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’in elinden aldı.
Erdemli Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, geçtiğimiz ay Türkiye Çağdaş Demokratlar Birliği tarafından yılın en başarılı belediye başkanı ödülüne layık görülen Belediye Başkanı Tollu, Mebus Haber Dergisi’nce de yılın en başarılı belediye bakanı seçildi. Bu yıl 10.’su gerçekleştirilen ve yılın devlet adamı, siyasetçisi, milletvekili, valisi, bürokratı, başarılı belediye başkanı, işadamı ve gazetecisinin belirlendi Mebus Haber Dergisi ödülleri sahiplerini buldu. Ankara’da yapılan ve birçok siyasetçi, işadamı ve gazetecinin katıldığı töreninde, "Yılın Başarılı Belediye Başkanı" seçilen Tollu’ya ödülünü, CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin verdi.

Tollu, layık görüldüğü ödüle ilişkin yaptığı açıklamada, son 4,5 yıl içerisinde Erdemli tarihinin en büyük hizmetlerini yaptıklarını belirtti.

Yaptıkları hizmetleri bu ödüllerle taçlandırdıklarını vurgulayan Tollu, yaptıkları hizmetlerle Erdemli’nin kendisini yenilediğini kaydederek, “Biz laf değil, hizmet üretiyoruz. Geçtiğimiz ay başka bir kurum tarafından yılın en iyisi seçildik, bu ay başka bir kuruluş tarafından. Bu ödülleri laf üretenlere vermiyorlar, bilakis hizmet üretenlere veriyorlar. Geçtiğimiz ay aldığımız ödülü AKP Diyarbakır Milletvekili Cumali İçten’in elinden alırken, Mebus Haber Dergisi’nin 10. kuruluş yıldönümü münasebeti ile layık görüldüğümüz bu ödülümüzü de CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin’in elinden aldık. Bu gurur hepimizindir. Bu ödülleri ilçemiz adına, vatandaşlarımız adına alıyoruz. Hizmetlerimizin karşılığı olarak alıyoruz. Ne mutlu Erdemli’ye” dedi.

Kaynak: İHA