Tiryakioğlu Açıklaması

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, “Ahmet Şireci’nin sağ salim bulunması hepimizi mutlu etti, polis teşkilatımızı kutluyoruz” dedi.

Tiryakioğlu Açıklaması

Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, geçtiğimiz günlerde kaçırılan işadamı Ahmet Şireci’nin burnunun bile kanamadan düzenlenen bir operasyonla kurtarılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Şireci Ailesi başta olmak üzere bütün iş dünyasına geçmiş olsun. Emniyet teşkilatımızın gösterdiği hassasiyet ve profesyonellik çok önemlidir. Ahmet Şireci ve ailesine bir kez daha geçmiş olsun diyorum” diye konuştu.

Gaziantepli İşadamı Ahmet Şireci’nin geçen hafta kaçırılmasından dolayı kendisinin ve iş dünyasının olumsuz etkilendiğini ifade eden GTB Başkanı Tiryakioğlu, hayırsever sanayici iş adamı Ahmet Şireci’nin başarılı bir operasyonla kurtarılmasının önemli bir mutluluk kaynağı olduğunu belirterek, “Hayırsever, sanayici İşadamı Ahmet Şireci aynı zamanda ülkemizin en büyük sanayi kuruluşlarından birisi olan Şireci Tekstil’in başkanıdır. Binlerce insana istihdam sağlayan Şireci’nin emniyet müdürlüğümüzün üstün gayret ve profesyonel metotlarla kurtarılmasından dolayı çok mutlu olduk. İş dünyası derin bir nefes aldı. Değerli dostumuz Ahmet Şireci’nin bir an önce bulunması ve sevdiklerine kavuşturulması için bizzat İçişleri Bakanımız Sayın Muammer Güler ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Fatma Şahin’in ilgilenmesi ve olayın mutlu sonla noktalanması hepimizin yüreğine su serpmiştir. Sayın Bakanlarımız başta olmak üzere olaya gösterdikleri hassasiyetten dolayı Sayın Valimiz Erdal Ata ve Emniyet Müdürümüz Ömer Aydın’ın şahsında tüm emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyorum. İş ve aş merkezi olan, ülkemizin ve dünyanı en güvenli kentlerinden birisi olan Gaziantep’te böyle olayların bir daha yaşanmamasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA