Kars Orijinal Yoga Sistemi İle Tanışıyor!

Büyük Yoga Üstadı Akif Manaf’ın kurucusu olduğu Yoga Academy’nin 07 Aralık 2013 Cumartesi günü saat 15.00 ’de Kars Kamer Vakfı’nda düzenleyeceği Orijinal Yoga Sistemi tanıtım dersleri farklı yaş gruplarının katılımıyla gerçekleştirilecek.


Katılımcılar sağlıklı yaşam sporu Orijinal Yoga Sistemi teknikleriyle fiziksel ve zihinsel sağlıklarına kavuşurken bağışıklık sistemlerini güçlendirip kış aylarını daha zinde geçirebilecekler.

Tüm dünyada ve Türkiye’de 75 merkezi bulunan ve Türkiye'den dünyaya yayılmış ilk ve tek Yoga Merkezi olan Yoga Academy’lerde Orijinal Yoga Sistemi teknikleri uygulanmaktadır.

Mükemmel beden ve zihin dengesi sağlayan Orijinal Yoga Sistemine olan büyük ilgi sebebiyle Yoga Academy’nin kurucusu ve YOGAD Başkanı Akif Manaf, her ay doğada düzenlenen eğitimlerin yanı sıra büyük şehirlerde yapılan organizasyonlarda da eğitim veriyor. Çakra (Enerji Merkezleri) tekniklerinin uygulandığı derslerin etkisi doğada uygulandığında daha da artıyor. Festivallerde aynı zamanda Yoga Academy eğitmenlerinin verdiği Meditasyon, Nefes Teknikleri, Zayıflamak için Yoga, Güneş Enerjisi ile Bağlantı ve Ay Enerjisi ile bağlantı çalışmaları, Tüm Sorulara Cevaplar (İnteraktif Söyleşi), Sağlıklı Beslenme semineri ve uzman tıp doktoru olan Yoga Academy antenörü tarafından verilen Anatomi dersleri de gerçekleşiyor. Yoga Academy’nin Ekim ayında 9 günlük bayram tatilinde gerçekleşen Yoga Festivali Assos’ta gerçekleşmiş ve dünyada bir ilk olarak tüm dünyadan tam 600 kişi katılmıştı. Geçtiğimiz ayki Yoga Festivali ise 23-24 Kasım tarihlerinde Batı Karadeniz kıyılarının parlayan kenti Akçakoca’da SKY TOWER HOTEL de yapıldı ve festivale uluslararası 400 kişilik bir katılım gerçekleşti.
Kaynak: İHA