Muammer Güler'in oğlu tutuklandı mı?

İstanbul'da yürütülen rüşvet ve yolsuzluk operasyonu kapsamında ardı ardına gelişmeler yaşanırken bir soru akıllarda soru işareti bıraktı: Muammer Güler'in oğlu Barış Güler tutuklandı mı?

Muammer Güler'in oğlu tutuklandı mı?
İstanbul başsavcılığının talimatıyla harekete geçen mali polis Türkiye'nin geleceğini yakından ilgilendiren bir operasyona imza attı.

Operasyon kapsamında ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, Ebru Gündeş'in İran asıllı kocası Reza Zarrab, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlu Kaan Çağlayan, İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar ve Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın da aralarında bulunduğu bir çok isim gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında bakanların oğullarının da gözaltına alınması dikkat çekti. Bu isimler arasında yer alan İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler, gözaltına alındıktan sonra İstanbul Fatih'teki Haseki Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Daha sonra ise tekrar Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Operasyon sonrası flaş gelişmeler yaşanırken İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler'in emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.