Ak Parti Marmaris İlçe Başkanı Engin Oldu

Belediye başkan aday adaylığı için istifa eden Kadem Mete'nin yerine AK Parti Marmaris İlçe Başkanlığı görevine Hasan Engin atandı.

Partinin ilçe binasında düzenlenen törende Hasan Engin, AK Parti Genel Merkezi tarafından gönderilen görevlendirme yazısını eski İlçe Başkanı Kadem Mete'den aldı.
Törende konuşan AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, Muğla'nın 7 ilçesinde aday adaylığı başvuruları nedeniyle ilçe başkanlıklarında görev değişimi olduğunu söyledi.

Yaklaşık 7,5 yıl boyunca ilçe başkanı olarak görev yapan Mete ve ekibine başarılı çalışmaları için teşekkür eden Öztürk, yeni ilçe başkanı Engin'e de başarı diledi.
Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini ve komplolarla karşı karşıya olduğunu belirten Öztürk, "Polis operasyon yapıyor, şube müdürünün, il emniyet müdürünün, valinin, İçişleri Bakanının haberi yok. Ülkenin Başbakanı 1,5 yıl boyunca dinleniyor. Diğer siyasi partilere soruyorum, böyle bir şey sizin başınıza gelse kabul eder misiniz? Bu bir komplo değil de nedir?" dedi.

Bir yerde yolsuzluk varsa adaletin mutlaka tecelli etmesi gerektiğini ifade eden Öztürk, AK Parti'nin göreve geldiğinden beri yolsuzluklarla mücadele ettiğini kaydetti.

Adaletin er ya da geç tecelli edeceğini vurgulayan Öztürk, şöyle konuştu:
"11 yıl boyunca iktidarda olan AK Parti'nin ülkeyi polis devletine çevirdiği ve herşeyin sayın Başbakanımız tarafından yapıldığını iddia edenler şimdi ne söyleyecekler çok merak ediyorum. Herkesin bu süreçte sayın Başbakanımıza destek olması gerekiyor. Biz de teşkilat olarak yanındayız. Bu olayları yerel seçim sonuçlarını etkileme çabaları olarak görüyoruz. Millet oyuna gelmez ve 30 Mart'ta cevabını sandıkta verecektir."
Hizmet yarışında 7,5 yıl süreyle görevini hakkıyla yapmaya çalıştığını söyleyen Kadem Mete de bundan sonra bir parti üyesi olarak çalışmaya devam edeceğini ve yine yönetimin emrinde olduğunu bildirdi.
Kaynak: AA