Saba Tümer'in programında gözyaşları sel oldu

O Ses Türkiye yarışmacısı Çiğdem Bezci, TV 8 ekranlarında yayınlanan "Saba Tümer İle Bu Gece" programına konuk oldu. Programda duysusal anlar yaşanırken başarılı yarışmacının kocası gözyaşlarına boğuldu.

Saba Tümer'in programında gözyaşları sel oldu
TV 8 kanalında ekranlara yeniden merhaba diyen Saba Tümer'in dün gece yayınlanan programında duygusal anlar yaşandı. Programa konuk olan O Ses Türkiye yarışmacısı Çiğdem Bezci'nin hayat hikayesi izleyenleri duygulandırdı. Programın bir bölümünde kameralar karşısına geçen Çiğdem Bezci'nin kocası ise gözyaşlarına boğuldu.

Eşinin zor bir hamilelik dönemi geçirdiğini söyleyen Çiğdem Bezci'nin kocası doktorların kendisine bebeği almak zorunda olduklarını söylediğini belirtti. Eşi için büyük mücadeleler verdikten sonra gelen haber ardından zor anlar yaşadığını belirten Çiğdem Bezci'nin kocası eşini kaybetme korkusu yaşadığını ekledi.

Yaşadıklarını anlatırken duygusal anlar yaşayan Çiğdem Bezci'nin kocası gözyaşlarına boğuldu. Çiğdem Bezci ise bebeği almalarına izin vermediklerini anlatarak çocuk sahibi olduklarını anlattı.