Polat Açıklaması

AK Parti’den Yeşilyurt Belediye Başkanlığı aday adayı Hacı Uğur Polat, “Ne aldanan olacağız, ne aldatan olacağız.

Polat Açıklaması
Yapacağımız projelerle, Yeşilyurt Belediyesi bölgesinde ilkler arasında yer alacak” dedi.

Polat, “Sayın Başbakanımızın takdiri, milletvekillerimiz ve teşkilatımızın uygun görmesi ve siz değerli hemşerilerimin tercihiyle, emaneti omuzlarımızda taşımaya layık görülürsek, Yeşilyurt’umuz için gece gündüz demeden projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Hacı Uğur Polat, “Yeşilyurt’un temellerini hep birlikte atacağız, hizmete hazırız. Oluşturacağımız ortak akıl toplantılarında gerçekleştirilecek beyin fırtınaları ile istişare ederek, belediyemizi en üst seviyelere taşımaya çalışacağız. Her gittiğimiz ortamda, gündemimiz Yeşilyurt’un geçmişi ile değil, geleceği ile ilgili gelecekte yapılacaklarla ilgili konular olacak. Yeşilyurt için yeni bir dönem, yeni bir vizyon, yeni bir yapılanma, gelişme, büyüme 30 Mart sabahı başlayacak. Hazırladığımız proje ve ekibimizle, bu işin temelini atacağız” şeklinde konuştu.

Polat, yapacakları proje başlıkları ile ilgili olarak şunları söyledi:
“Vadi Malatya Projesi, Bilgi Evi, Yeşilyurt Bölge Parkı, Hobi Parkı, Sebze Pazarı ve Meydan Düzenlemesi, Yaşlı Hizmet Birimi, Kültür ve Sanat Merkezi, Bayanlara Özel Spor Tesisi, Spor Kompleksi, Kanal Projesi, Kuş ve Botanik Parkı, Hayvan Barınak Evi, Aile Sağlık Merkezi, Kadın Konuk Evi, Yeşilyurt Gençlik Merkezi, Semt Pazarı, Belediye Sosyal Tesisleri, Çocuk Eğitimi Destekleri olmak üzere farklı alanlarda farklı projelerimiz olacak.”
Kaynak: İHA