Kars’ta Bozkuş Sevinci

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kars’ın adayı olarak mevcut belediye başkanı Nevzat Bozkuş’u açıklaması kentte sevinçle karşılandı.

Kars’ta Bozkuş Sevinci

2009 yılında göreve geldiğinden bugüne kadar Kars’ta yaptığı kalıcı çalışmalarla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Nevzat Bozkuş’un yeniden aday gösterilmesine sevinen vatandaşlar, hizmetlerin devamı için doğru karar alındığını ifade ettiler.

Kars’ta her anlamda belediyenin çalışmalarıyla karşılaştıklarını belirten vatandaşlar; “AK Parti Kars’ta doğru adam ile yola devam etme kararı aldı. Başkan acemilik dönemini atlattı. Şimdi ustalık döneminde daha başarılı olacaktır. Çünkü acemilik döneminde çok doğru ve yerinde çalışmalar yaptı. Artık Başkan Kars’ın neresinde ne var daha iyi biliyor. Biz eminiz Kars Nevzat Bozkuş ile hizmete doyacaktır. Kendisine şimdiden başarılar diliyoruz. Allah yardımcısı olsun” dediler.

“KARS ŞANTİYE ALANINA DÖNMÜŞTÜ”
Kars’ın her yerinde belediye tarafından çalışmalar yapıldığına dikkat çeken çok sayıda vatandaş; “Kars inşaat alanına döndü. Belediye yol, su, kaldırım, kanalizasyon, içme suyu şebekesi çalışmalarıyla Kars’ın her tarafını kazdı. Kısa sürede çok işler yaptı. Alt yapısı tamamlanan bir şehirde inanıyoruz ki bundan sonra daha güzel çalışmalar olacak. Çünkü zoru bitti. Şimdi kolayı yapılacak. Kars iktidar partisinin ayrıcalıklarını yaşıyor. Gerek hükümetin ve gerekse belediyenin çalışmalarını kimse inkar edemez. Yakın zamana kadar kasapların olduğu bölge ne idi şimdi ne oldu. Bunu görebiliriz. AK Parti Kars’ta doğru ve yerinde karar aldı. Başkanı destekliyoruz” diye duygularını dile getirdiler.

Televizyonda Başbakan Kars’ın adayını açıklarken nefeslerini tuttuklarını belirten vatandaşlar; “Biz bekliyorduk. Nevzat Bozkuş’u, çünkü hak ediyordu. Çok çalıştı. Çok yıprandı. Kars için koşuşturdu. Kars’a ne yapabilirim onun sıkıntılarını yaşadı. Bütün bu sıkıntıların ve doğru işlerinin karşılığı olarak hak ettiği yere geldi. Asıl bundan sonra daha çok çalışacak. Bizlerde kendisine her konuda destek olacağız. Çünkü bu şehirde bizler yaşıyoruz. Çamurunu, tozunu, eksi 40 derece soğuğunu bizler çekiyoruz. Kars’ta yaşamayanların, seçimden seçime çantasını alarak Kars’a gelenlerin Kars’a hayırı olmaz. Biz artık uyandık. İktidar partisinin hizmetlerini almayı bizlerde hak ediyoruz. Kars’a çivi çakanın yanındayız “diye konuştular.
Kaynak: İHA