Sapanca'dan Kısa Kısa

Güldibi Mahallesi'nde bulunan Sinan Göksun Okulu'nun bahçe ve çevre düzenlemesini tamamlayan belediye ekipleri, Meslekİ ve Teknik Eğitim Merkezi'nin (METEM) çevre düzenlemesine başladı.

Eğitim hizmetlerinin öncelikli hizmetlerden biri olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı İbrahim Uslu, fırsat buldukça okulları dolaşarak gördükleri eksikleri tamamlamaya çalıştıklarını söyledi.

Sapanca Belediyesi hizmet binası önünde bulunan Atatürk büstünü yenilendi.
Sapanca Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar kapsamında eski Atatürk büstünün yerine, mermer ve granitten oluşan Sapanca temalı yeni büst yapıldı.
Büstün aydınlatmasında ise led lambalar kullanıldı. Özel olarak tasarlanan büst, Sapanca Gölü, yelken ve ilçenin harita görünümü yansıtıyor.
- Başkan Uslu vatandaşlarla bir araya geldi
Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu Gazipaşa Mahallesi Emekevler Mevkiinde yaşayan vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.
Belediye çalışmaları ve TOKİ Kentsel Dönüşüm çalışmaları hakkında vatandaşlarla bilgiler veren Uslu, halkın istek ve görüşlerini dikkate aldıklarını dile getirdi.
Mahalle sakinleri tarafından istenen sosyal tesise yakın bir zamanda başlanacağını da belirten Uslu, "2 oda 1 salon ve bay bayan tuvaletten oluşan yaklaşık 100 metrekarelik çok amaçlı sosyal tesisi tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Kaynak: AA