Minik Polislerder Sürücülere Mandaline

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, polislik mesleğini sevdirmek amacıyla çocuklarla birlikte sürücülere mandalina dağıttı.

Dörtyol 2. Kültür Sanat ve Turunçgil Festivali kapsamında Dörtyol Turunçgil Üreticiler Birliği ve Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, Bölge Trafik İstasyonu önünde, çocuklarla birlikte uygulama yaptı.
Polislik mesleğini sevdirmek ve bilinçli toplum yetiştirmeyi sağlamak amacıyla yapılan çalışma kapsamında öğrenciler, trafik denetimi yaptı. Sürücülere ehliyet ve ruhsat soran öğrenciler, emniyet kemeri ve trafik kuralarını karşı uyarıda da bulundu.
Öğrenciler uygulama sırasında sürücülere mandalina ikram etti.
Bölge Trafik İstasyon Amiri .Başkomser Tekin Koluçolak, Turunçgil Üreticiler Birliğimi'nin katkılarıyla öğrencilerle birlikte sürücülere mandalina verdiklerini kaydetti.

Dörtyol Turunçgil Üreticiler Birliği Başkanı Mevlüt Coşkun ise amaçlarının ilçede yetişen narenciyenin tanıtımı yapmanın yanı sıra öğrencilere trafik kurallarına uyulmasının önemini anatmak olduğunu söyledi.

Kaynak: AA