Kompen’e Kalite Ödülü

Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği yaptığı araştırma sonucunda; akılda kalan, tüketiciye sağladığı güven ve kalite ile Kombassan Holding’in PVC sektöründe faaliyet gösteren şirketi Kompen’i ödüllendirdi.

Kompen’e Kalite Ödülü

İstanbul’da yapılan ödül töreni öncesinde bir konuşma yapan Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği Başkanı Osman Doğan, tüketicilerin doğru markaları tercih etmeleri için çalıştıklarının altını çizerek ödüle layık olan firmaları tebrik etti. Kompen Marmara Bölge Müdürü Mehmet Akteke ise Kompen olarak tüketici dernekleri tarafından ödüle layık olmanın tesadüf olmadığını belirtti.

Üretimin her aşamasından, satış sonrası hizmete kadar kaliteden taviz vermeyen Kompen’in PVC sektöründe önemli bir yere sahip olduğunu da söyleyen Akteke, kendilerini ödüle layık gören Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği Başkanı Osman Doğan’a da teşekkür etti. Kompen A.Ş. Genel Müdürü Erdal Küçükşehir ise, Kompen’in Avrasya Kalite Ödülüne layık görülmesinden dolayı memnun olduğunu belirterek, PVC sektörünün içinde bulunduğu sıkıntılara rağmen Kompen olarak sektörde kalite çıtasını yükseltmeye devam edeceklerini belirtti.

Kombassan’ın en tanınan markalarından biri olan Kompen, PVC Kapı-Pencere sistemleri, Yalı Baskı (Vinil Siding), Panjur ve Isıcam sistemlerinin; üretim, pazarlama ve montaj alanlarında faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye’nin PVC profil, kapı, pencere ve ısıcam üretimi yapan ilk entegre tesisi olan Kompen; yurt içinde; Konya, İstanbul, İzmir ve Ankara’da Bölge Müdürlükleri, temsilcilikler ve 500’e yakın bayisi ile geniş bir hizmet ağına sahip. “Komple Kalite” anlayışının temel vizyon olarak belirlendiği şirkette, 1998 yılında alınan ISO 9002 Kalite Sistem Belgesi’nin yanı sıra INCERC, GOST, IFT, RAL, UKR-Cepro gibi birçok uluslararası kalite belgesine göre üretim yapılıyor. 2000-2001 yılında Türkiye’nin en büyük 500 sanayi şirketi arasına giren Kompen, 2006 ve 2007 yıllarında “Tüketici Kalite Ödülü”, 2007 ve 2009 yıllarında da “Altın Marka” ödülü aldı.
Kaynak: İHA