Edirne'den Kısa Kısa

Edirne'de, "Çalışanların Kabusu Mobbing" konferansı düzenlendi.

Doktor Serpil Tütütüncü ve avukat Nebahat Çavuş, Edirne Valiliği'nce Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen konferansta katılımcılara bilgi verdi.
Tütüncü, mutluluk ve iş tatmininin paralellik taşıdığını söyledi.

Çalışanların huzurun olduğu ortamda daha verimli olduğunu ifade eden Tütüncü, çalışma şartlarının insan haklarına uygun olması gerektiğini aktardı.
Konferansa, Edirne vali yardımcıları Ayhan Özkan, Mustafa Ergün ve İsmet Tabaş katıldı.


-"İngilizce" kursu sertifika töreni

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) ve Trakya Kalkınma Ajansı işbirliğinde düzenlenen "İngilizce" kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar, odada düzenlenen törende yaptığı konuşmada, İngilizce bilmenin önemli olduğunu söyledi.

Çeşitli kursların açılacağını ifade eten İhtiyar, "Değişen ve gelişen Uzunköprü ile insanların ihtiyaçları karşılanıyor. Odamızın kapıları sadece oda üyelerine değil tüm Uzunköprülülere açıktır" diye konuştu.

Konuşmanın ardından kursiyerlere belgeleri takdim edildi.
Törene, Uzunköprü Kaymakamı Kemal Yıldız, Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Şenbaş, Uzunköprü Ticaret Borsası Başkanı Egemen Aslan, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Cingöz katıldı.

Kaynak: AA