Ansiad '11. Girişimcilik Haftası'

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) ve paydaşları tarafından bu yıl 11.si düzenlenen "Girişimcilik Haftası" ödül töreniyle sona erdi.

ANSİAD Başkanı Ali Eroğlu, bir otelde gerçekleştirilen ödül töreninde yaptığı konuşmada, Antalya'da bulunan 10'dan fazla sivil toplum kuruluşu ve paydaşlarıyla bu etkinliği düzenlediklerini ifade ederek, etkinliğin beraber iş yapabilme kültürüne dair çok güzel bir örnek olduğunu belirtti.

Tüm dünyada ülkelerin gelişmesi ve ekonomik sürdürülebilirliğin sağlanabilmesi için en önemli konunun girişimcilik olduğunu vurgulayan Eroğlu, bu konuda toplumun bilinçlendirilmesi misyonunu üstlendiklerini ifade etti.

Eroğlu, Türkiye'deki melek yatırımcıların neredeyse yüzde 80'ini Antalya'da buluşturduklarını dile getirerek, dernek olarak 2014 yılında Antalya, Burdur ve Isparta'da melek yatırımcılık konusunda faaliyetlerin hayata geçirilebilmesi için çalışacaklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından haftaya destek veren çeşitli kişi kurumlara, ANSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Hediye Kayacak tarafından plaket takdim edildi.
Törene Antalya Vali Yardımcısı Turan Eren, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatcı, Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdullah Aziz Ergin, Süleyman Demirel Üniversitesi Teknokent Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. İrfan Ateşoğlu, çok sayıda iş adamı, bürokrat ve eğitimci katıldı.


Kaynak: AA