Bermekoğlu Açıklaması

AK Parti Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Av .

Bermekoğlu Açıklaması
İhsan Bermekoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı için, AK Parti'den Aday gösterilen Abdullah Torun’u tebrik edip başarı dileklerinde bulundu.
Bermekoğlu, merakla beklenen belediye başkanlığı adaylık belirlemelerindeki sürece ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Aday adaylığı sürecinin; herkesin ve her kesimin en büyük ilgi odaklarından biri haline geldiğini ifade eden Bermekoğlu, "Birbirinden değerli aday adayları arasında başvuru yapan adaylardan biri olan Abdullah Torun, partimizin kendine özgü titiz çalışmaları, özgün araştırmaları ve bir dizi değerlendirmeler sonucu aday oldu. Süreci oldukça yakından takip eden Genel Başkanımız ve Başbakanımızın teveccüh ve takdirleri ile Abdullah Torun Bey, AK Parti Büyükşehir adayı olarak hüsnü kabul görmüştür" dedi.

Bermekoğlu, şöyle devam etti:
"Ülkemizin en önemli kentlerinden biri olan Adana’mızın, Sayın Torun’un gerek bilgi, gerekse önemsediğine inandığımız ekip anlayışı, Kentin yararına yönelik rahatlıkla kurabileceği bağlantılar ve gerekse kazandıracağı projeksiyonlarla beklentilere çok rahat karşılık verecek bir misyon adamı, kariyeri başarı ile dolu bir vizyon adamı ve dava arkadaşımızdır. Ve gerekse kazandıracağı projeksiyonlarla beklentilere çok rahat karşılık verecek bir misyon adamı, kariyeri başarı ile dolu bir vizyon adamı ve dava arkadaşımızdır. Bu aşamadan sonra bizlere düşen sorumluluk; bizler adına adaylık takdiri her ne şekilde tecelli ederse etsin, koşulsuz olarak bu ‘Ak Dava’ yolunda hizmet etmektir. Birlik ve bütünlüğümüzden ödün vermeden, aynı şevk ve heyecanla, yılmadan, olması gereken uyum içinde, kararlılıkla, başta Adanamıza, Seyhan’ımıza ve diğer bütün meskûn mahallerdeki insanlarımıza, “Önce insan” parolamızla daha iyi hizmet vermek adına çalışmak zorundayız.

Halkımızın AK Parti ve değerli Büyükşehir Adayı Sayın Torun’a göstereceği büyük teveccühle, başarı ve hizmet bayrağının, Adana’ya yaraşır şekilde en yüksek noktalara taşınacağına ilişkin inancım tamdır. Kendilerine en kalbi duygu ve temennilerle başarı diliyor ve tebriklerimi sunuyorum."
Kaynak: İHA