Bbp’den Telefon Trafosuna Tepki

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Başkanlığı, Demirci Mahallesi'nde yol ortasında duran telefon trafosunun sürücüler ve yayalar için tehlike arz ettiğini söyledi.

Bbp’den Telefon Trafosuna Tepki

BBP Bursa İl Başkanlığı, merkez Nilüfer ilçesinin Demirci Mahallesi’nde bulunan telefon trafosunun güvenli bir yere alınmasını istedi. Yaklaşık 1 sene önce kurulan trafonun tehlike arz ettiğini ifade eden BBP İl Başkanı Ömer Ünsal, 6 ay önce yolun asfaltlandığını, buna rağmen kaldırılmadığını iddia etti. Yetkililere seslenen Ünsal, “1 yıldır bu trafo bu yolun ortasında duruyor. Bu trafo yüzünden mahallede bir çok trafik kazası meydana geliyor. Yukarıdan gelen araçlar, bu trafoyu göremiyor. Bu yüzden kazalar kaçınılmaz oldu” dedi.

Yolda asfalt çalışmasının olduğuna dikkat çeken Ünsal, “Yaklaşık 6 ay önce yolda asfalt çalışması oldu. Buna rağmen trafo kaldırılmadı. Hangi mantıkla bunun kabul edildiğini anlamıyoruz. Vatandaşların tepkilerine rağmen hala burada durması çok utanç bir durumdur. Yetkililer bu yola nasıl izin vermişler? Biz bu trafonun kaldırılmasını istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA