Yerel Seçime Doğru

AK Parti Kırklareli Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Akkol, "Gençler olarak milletimiz, vatanımız, davamız ve geleceğimiz için üzerimize düşeni değil, daha fazlasını yapmaya gayret göstermeliyiz" dedi.


Akkol, bir düğün salonunda düzenlenen "Ak Gençlik İle Halka Hizmet Hakka Hizmet' toplantısında yaptığı konuşmada, parti olarak yerel seçimlere çok iyi hazırlandıklarını söyledi.

Gençlerin milletlerin geleceği ve en önemli güç kaynaklarını olduğunu belirten Akkol, Türk milletinin güçlerinden aldığı güç ile geleceğe ışık tuttuğunu belirtti.

Gençler olarak emanet edilen değerleri korumaya çalıştıklarını ifade eden Akkol, "Gençler olarak milletimiz, vatanımız, davamız ve geleceğimiz için üzerimize düşeni değil, daha fazlasını yapmaya gayret göstermeliyiz.Yükümüz ağır, yolumuz uzun. Bu bilinçle gençlerimizden aldığımız güçle geleceğe umutla bakabilme kabiliyetimizle, geleceğe ışık tutma hevesiyle durmadan, usanmadan yürümeliyiz. Bizlere emanet edilen değerleri ecdadımızdan aldığımız feyizle korumalıyız. Kırklareli halkının, Kırklareli gençliğinin temiz su içmesini, yolların modern yapıya kavuşmasını engelleyenlere, belediyemizi dar görüşlere, dar düşüncelere hapsedenlere, ufku darlara, vatandaşın derdi ile dertlenmeyenler, şehir zihniyetiyle değilde kasaba zihniyeti ile yönetenlere verilecek en güzel cevap Mart 2014 seçimlerinde AK Parti'ye oy vermektir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından belediye başkan aday adayları tanıtıldı.

Kaynak: AA