Üç Ödüllü Proje ‘möp’

Şehitkamil Belediyesi Katı Atıkları Ayrıştırma Tesisi MÖP’ün hayata geçmesi ile birlikte sırasıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ‘Yaşanabilir Şehirler ve Estetik’ İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun elinden ‘Altın Pusula’ ve son olarak Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) tarafından ‘Çevre’ ödülüne layık görülerek bir rekora imza attı.

Üç Ödüllü Proje ‘möp’

‘MÖP’ PROJESİ ÖDÜLLERİ TEK TEK TOPLUYOR
Şehitkamil Belediyesi tarafından 'Çöpünüzle Möp'ünüzü karıştırmayın' sloganıyla hayata geçirilen çöplerin geri dönüştürülmesi ‘MÖP’ projesi ödül almaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda AK Parti 4. Uluslararası Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen 'Yaşanabilir Şehirler ve Estetik' konulu yarışmada dereceye giren Şehitkamil Belediyesi, hayata geçirdiği 'Katı Atık Ayrıştırma Tesisi MÖP’ projesi ile ödüle layık görülürken, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ödülü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden almıştı. Yine geçtiğimiz aylarda, Türkiye'de halkla ilişkiler projelerinin ödüllendirildiği tek platform olan 12. Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri Yarışması’nda 'Kurumsal Sorumluluk' alanında ‘Çevre Ödülüne’ layık görülen ‘MÖP’ projesi, ödülünü İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu tarafından Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na takdim edilmişti. Son olarak Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) tarafından düzenlenen GAGİAD Ödülleri töreninde ise MÖP projesi ‘Çevre Ödülüne’ layık görüldü.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan’dan ödülü alan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, MÖP’ün önemli bir proje olduğunun altını çizerek, MÖP’ün çevre konusunda her dalda ödül almaya hakkı olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA