Chp'li Hüseyin Çorlu, İddialı Konuştu

CHP Balçova Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Çorlu, yerel seçimlerde Balçova'da yüzde 70 olan CHP'nin oy oranını yüzde 90'lara çıkaracaklarını, CHP'yi de ilk genel seçimlerde iktidar, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu da Başbakan yapacaklarını ifade ederek, "Hedefimiz Balçova'da Atatürk devrimlerini ve halkımızın iktidarını hakim kılmaktır" dedi.

Chp'li Hüseyin Çorlu, İddialı Konuştu

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir grup CHP'li parti mensubu ile Ankara'ya giderek Genel Merkez'i ziyaret eden ve bu sırada Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme fırsatı bulan Hüseyin Çorlu, CHP'nin Türkiye'yi kuran parti olduğunu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 75.ölüm yıldönümünde bunun daha da önem kazandığını söyledi.

Atatürk'ün, Cumhuriyetimizin kurucusu ve ilkeleriyle muasır medeniyetler seviyesini hedef gösteren bir lider olduğunu kaydeden CHP aday adayı Çorlu, "O'nun ilkeleri bizim ışığımızdır. Ölüm yıldönümünde O'nu minnet ve şükranla anıyoruz." diye konuştu.

Balçova'da CHP'nin iktidarını yeni dönemde de sürdüreceklerini, yüzde 70 olan oy oranını yüzde 90'a çıkaracaklarını ileri süren Çorlu, "Balçovamız, termal kaynakları, barajı, temiz doğası ve ormanları ile İzmir'in en müstesna ilçesidir. Gecekondusu olmayan tek ilçedir. Bu nedenle kentsel dönüşüm diye bir derdi yoktur. İnsanları mutludur. Biz yerelde CHP'nin iktidarını kalıcı kılmak için çalışıyoruz. Hedefimiz İzmir'den başlatacağımız ateşle CHP'yi ilk genel seçimlerde iktidara taşıyacak, Genel Başkanımızı da Başbakan yapacağız. Bunun için Balçova'da demokrasiyi sokağa indirgeyerek, ilçemizi halkımız ile birlikte yöneteceğiz" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA