Başkan Savaş'a Ziyaret

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hassa ilçesinde görev yapan bazı muhtarların yanı sıra öğrenci ve sporcuları makamında kabul etti.


Antakya Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Hatay'ın Hassa ilçesinde görev yapan muhtarların Başkan Savaş ile kent gündemiyle ilgili konularda fikir alışverişinde bulundukları belirtildi.

Ziyarete, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, Hassa merkez Yeni Mahalle Muhtarı Mustafa Tunç, İncesu Cami Dernek Başkanı Hasan Sezai Kılınç, Mazmanlı Köyü Muhtarı Hasan Önal, Belediye Meclis Üyesi İhsan Demir, İncesu Cami Derrnek Başkan Yardımcısı Bekir Celen, Eğri Bucak Muhtarı Coşkun Çapar, Dedemli Köyü Muhtarı Mesut Çamcı ve Yukarı Karafakılı Köyü Muhtarı Ahmet Ay katıldı.

Kentte faaliyet gösteren özel bir dersanenin yönetici ve öğrencileri de, Başkan Savaş'ı ziyaret etti.

Savaş, sıcak bir ilgi ile karşıladığı öğrencilere bilgi ve tecrübelerini anlatarak bazı tavsiyelerde bulundu.

Gençlerin geleceğin teminatı olduğuna dikkat çeken Başkan Savaş, öğrencilere derslerine çok çalışmaları konusunda tavsiyelerde bulunarak, ''Kendinize çok güvenin ve hedeflerinizi belirleyin. Hedeflerinize ulaşmak için çok çalışın. Derslerinizi asla ihmal etmeyin. Özgüven ile çok çalışın. Yılmayın, okul ve sosyal hayatınızda cesur olun, mücadele edin, asla vazgeçmeyin'' ifadelerini kullandı.

Antakya'da faaliyet gösteren Aslanyürek Olimpik Spor Kulübü Başkanı Cemal Dağlıoğlu ve sporcuları da Başkan Savaş'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Savaş'a spor kulübünün çalışmaları hakkında bilgi veren Dağlıoğlu, spor kulübünde faaliyet gösteren bazı sporcularının başarılarını şöyle sıraladı:

''İsa Özçelik, Atletizm'de yarı maratonda uluslararası 10 kilometre koşusunda büyük erkeklerde ikinci oldu. İrem Çağlar Muay Thai branşında 51 kiloda yıldız kızlarda dünya şampiyonu oldu. Nurşen Düzel Muay Thai branşında 36 kilo yıldız kızlarda Türkiye şampiyonu oldu. Doğan Aslan Muay Thai branşında Çek Cumhuriyeti'nde milli takım ile birlikte Avrupa şampiyonluğunu yaşadı. Zehra Limon isimli sporcumuz ise sürekli olarak maratonlara katılarak şehrimizi başarı ile temsil ediyor ve Adana'da yaş kategorisi yarı maratonunda birincilik derecesini elde etti.''

Spora ve sporculara her zaman ayrı bir önem veren ve her türlü desteği sağlayan Başkan Savaş, bu başarılı çalışmalardan dolayı Aslanyürek Olimpik Spor Kulübü idareci ve sporcularını tebrik etti.

Kaynak: AA