Colins, Aksaray Osb'den Parsel Talebinde Bulundu

Colins, Aksaray Organize Sanayi Bölgesi'nde , bin kişinin istihdam edileceği 28 bin 500 metrekare yeni parsel talebinde bulundu.


Aksaray Valisi Selami Altınok, OSB Yönetim Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, Aksaray OSB'nin geldiği iyi noktanın, bütün Türkiye tarafından bilindiğini ve yatırımcıların Aksaray'a koşa koşa geldiklerini söyledi.

Aksaray OSB'ye yatırım için gelen herkesin kucaklandığını dile getiren Altınok, "Bugün yaptığımız toplantımızda yaklaşık bin 35 kişinin Aksaray'da istihdam edileceği iki ayrı yatırımcımıza toplamda 43 bin 500 metrekare parsel tahsisi yaptık. OSB Yönetim Kurulu olarak, Aksaray'ın daha güzel noktalara gelebilmesi için üzerimize düşenleri yapma gayret gösteriyoruz. Yatırımcılar, Aksaray'a yatırım yapmak için koşa koşa geliyor. Bu durum bizleri oldukça memnun ediyor" dedi.

Aksaray Belediye Başkanı OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nevzat Palta ise Aksaray'ın topyekun gelişmesiyle beraber sanayileşme konusunda da hızlı adımlarla ilerlediğini söyledi.

Eroğlu Giyim Sanayi firmasının Colins'e bin kişilik istihdam öngören 7 bin metrekare kapalı alanda, 28 bin 500 metrekare arsa tahsisi yaptıklarını dile getiren Palta, "Hemşehrilerimizin sahibi olduğu uluslararası ibir firma ile gurur duyuyoruz. Aksaray'da ister hemşehrimiz olsun, ister yabancı olsun bütün yatırımcılarımıza gönlümüzü ve kapımızı sonuna kadar açtık. Yatırım yapmak isteyen bir yatırımcımıza da 15 bin metrekare arsa tahsisi yaptık. Böylece toplamda bin 35 kişinin istihdam edileceği yeni yatırımların başlangıcını yapmış olduk. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Toplantıya, Aksaray OSB Yönetim Kurulu Üyeleri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş ve OSB Bölge Müdürü İsmet Çağlar katıldı.

Kaynak: AA