Beyoğlu Belediyesi Kentsel Dönüşüm Çalışmaları

Türkoğlu ilçesine bağlı Beyoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında sekiz adet binanın yıkılıp yerine modern konutlar yapıldığını bildirdi.


Okumuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İl Özel İdaresinde ait 8 lojmanı belediye olarak aldıklarını, kentsel dönüşüm kapsamında da yıkarak yeni konutlar yaptıklarını söyledi.

Konutları vatandaşlara kazandırdıklarını belirten Okumuş, şunları kaydetti: "Beldedeki iş yeri ve konut sıkıntısını ortadan kaldırmayı amaçlıyoruz. Bahçelievler Mahallesi'nde toplam 4 bin 455 metrekare alan üzerine yapılacak olan 60 konut ve 15 iş yerimiz tamamen bitirildi. Toplamda altmış daire ve otuz iş yerinin tamamlanması sonucunda bölge cazibe merkezi olacak. Yeni yerleşim alanımız depreme dayanıklılığı ve yeşil alanlarıyla halkımıza hayırlı uğurlu olsun."

Kaynak: AA