Başkan Çakır İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Arapgir ve Darende'yi ziyaret etti.


Çakır'ın, Arapgir'deki temasları sırasında Belediye Meclisi üyeleri Sadi Şahin ve Hasan Demez de hazır bulundu.

AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden Çakır, İlçe Başkanı Mehmet Tümer ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle yaklaşan yerel seçimleri konuştu, görüş alışverişinde bulundu.

Çakır, Malatya'nın büyükşehir olduktan sonra daha çok gelişeceğini, ilçelerin de bu gelişmeden daha çok faydalanacağını belirtti.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'nu da makamında ziyaret eden Çakır, daha sonra esnafı gezerek sorunlarını dinledi.

- Darende

Çakır, Darende'de AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Çakır, amaçlarının şehri geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirmek olduğunu söyledi.

Yaklaşan seçim sürecinin hayırlı ve verimli geçmesini dileyen Çakır, "Bu sürecin daha büyük projelerin tartışıldığı, hedef gösterildiği bir süreç olmasını önemsiyoruz. Bizler de bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan da Malatya'nın büyükşehir olmasıyla ilçelerin, köylerin ve beldelerin daha güzel hizmet alacağını belirtti.

AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci de AK Parti'nin belediyecilikte hizmete verdiği öneme dikkat çekerek, teşkilatın da bu konuda hassas olduğunu kaydetti.

Çakır, Darende Belediyesini de ziyaret etti.

Kaynak: AA