Ak Parti’nin Edremit Aday Adayları Ziyaretlere Başladı

AK Parti Balıkesir Edremit İlçe Teşkilatı, Edremit Belediye Başkan Aday Adaylarıyla birlikte partinin belde teşkilatlarını ziyaret etti.

Ak Parti’nin Edremit Aday Adayları Ziyaretlere Başladı

AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Harun Yüzüak öncülüğünde gerçekleşen ziyaretler kapsamında AK Parti Kadıköy, Güre ve Altınoluk Belde Başkanlıklarına gidildi. Ziyaret programına, rahatsızlığı nedeniyle Özkan Kostak haricinde tüm aday adayları katıldı.

Ali Enisi Isparta, Hasan Özel, Yunus Bozbey, İbrahim Meran, Şeref Menteşe, Recep Karakuş ve Ahmet Kaynak isimli AK parti Edremit Belediye Başkan Aday Adaylarının katıldığı ziyaretlerde konuşan İlçe Başkanı Harun Yüzüak, tüm aday adaylarının AK Parti’nin neferleri olduğu vurgusu yaptı. Tüm aday adaylarına başarılar dileyen Yüzüak, aday adaylarının hepsine güvendiklerini ve kazanının AK Parti ve Edremit olacağını söyledi.

Yaptıkları ziyaretlerde partililer ve belde teşkilatları tarafından yoğun ilgiyle karşılanan tüm aday adayları, kendilerini tanıttı ve neden göreve talip olduklarını özetledi. AK Parti çatısı altında Edremit Belediye Başkanlığı’na talip olmanın gururu içinde olduklarını ortak görüş ile beyan eden aday adayları, Edremit Belediyesi’ni AK Partili belediyeler kervanına katabilmek için güç birliği içinde mücadele göstereceklerini vurguladı. Ziyaretlerde, sohbetler edildi ve ikramlarda da bulunuldu.
Kaynak: İHA