Başkan Yıldırım Hafta Sonu Gezilerine Devam Ediyor

İçel merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, mahalle ve köy gezileri kapsamında Ziraatçılar Sitesi'ni, Zeybekler, Tol ve Kuzucu köylerini ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Başkan Yıldırım Hafta Sonu Gezilerine Devam Ediyor

Ziyaretlerde Başkan Yıldırım'a, eşi Mualla Yıldırım, başkan yardımcıları Mehmet Yalçın ile Enver Küçükalıç, Meclis üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti. Site sakinleri adına konuşan Hayrettin Keleş, "Her şeyden Başkan Yıldırım'a mahallemize göstermiş olduğu hizmetleri için teşekkür ediyoruz, başarısının devamını diliyoruz. Önümüzdeki dönemde de inşallah beraber çalışmaya devam ederiz. Kendisi bölgemize daha büyük hizmetler yapmaya devam eder” diye konuştu

Mahalle Muhtarı Ömer Kaykaç ise "Başkanımız mahallemizde asfaltlanmamış ve kaldırımı yapılmamış sokak bırakmadı. Şimdi kaldırımlarımıza fide dikimi başlayacak. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da hizmetlerinin devam edeceğini biliyoruz” dedi.

Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım da "Biz bu hizmetleri bizlere hediyeler, kupalar verilsin diye yapmıyoruz. Bizler görevimiz gereği bu hizmetleri yapıyoruz. Tabi bu mahallede yapmış olduğumuz hizmetlerin önemli oranda tamamlandığını biliyorum ama yapılması gereken en ufak ayrıntıyı da tamamlamayı sürdüreceğiz. Bizim ulaştırdığımız hizmetlerin yanı sıra MESKİ’nin, doğal gaz firmalarının çalışmaları da yapılıyor. Bu çalışmalar nedeniyle aksayan ufak tefek gecikmeler var onları da en kısa süre içerisinde tamamlamaya çalışacağız" diye konuştu.

Başkan Yıldırım, köy ziyaretleri kapsamında da Zeybekler, Tol ve Kuzucu köylerini ziyaret etti. Başkan Yıldırım’ın ilk ziyaret ettiği köy Zeybekler Köyü oldu. Zeybekler Köyü’nde köy sakinleriyle hem kahvaltı yapıp hem de sohbet eden Başkan Yıldırım, Zeybekler Köyü ziyaretinin ardından Tol Köyü’ne geçti. Başkan Yıldırım, burada da köy sakinleriyle sohbet edip köy anı defterini imzaladı. Burada seksen yaşındaki Ali Oğuz’un okuduğu Atatürk Şiiri dikkat çekti. Başkan Yıldırım, "Ali Oğuz’la yaptığımız sohbette Atatürk’e ezberinden bir şiir okuduğunu söyledi.

Bu şiiri beğeniyle dinledik. Zeybekler muhtarımıza, köy sakinlerimize ve Tol köyü muhtarımıza da kısa vadede yapabileceklerimizi anlattık. Uzun vadede ise buranın mahalle konumuna geçeceğini bir kez daha hatırlattık. Mahalle konumuna geçtikten sonra uzun vadede yapılması gerekenlerin notunu aldık, bizlere göstermiş oldukları ilgi için kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Yıldırım ve çalışma arkadaşlarının son durağı Kuzucu Köyü oldu. Yıldırım köy muhtarı ve çalışma arkadaşlarıyla birlikte köy kıraathanesinde vatandaşlarla sohbet ederek, yapılabilecek hizmetleri köy sakinlerine anlattı. Kuzucu Köyü Muhtarı Oğuz, Başkan Yıldırım’a her zaman ulaşabildiklerini, gecenin bir yarısında da olsa kendisini aradıklarında her zaman yardımcı olmaya çalıştığını söyledi.

Oğuz, gelecek dönemlerde de kendisiyle birlikte çalışmak istediklerini açıkladı

Başkan Yıldırım ise "Köylerimizin ziyaret halkasından üç tanesini daha tamamlamış olduk. Kuzucu Köyü’nde ikindi namazından çıkan arkadaşlarımızla sohbet ediyoruz. Muhtarımızın tek oğlunun da asker olacağını biliyorduk. Hem ona güle güle kavuşun dedik hem de her zaman yapıldığı gibi bayrağımızla birlikte bir fotoğraf çektirdik. Köy kahvemiz de arkadaşlarımızla sohbet ediyoruz. Yapabileceklerimizi öğreniyoruz. Kısa vadede yapabileceklerimizi yapmak, uzun vadede ise yapabileceklerimizin şimdiden listesini almak için buradayız. Bundan sonra burası da mahallemiz olacaktır. İnşallah bir beş yılı daha bu mahallemizle birlikte, mahalle sakini olarak birlikte geçiririz. Buralara da hizmet etme şansını elde ederiz” dedi.

Kaynak: İHA