Başbakan, Marmaris'te peynir ekmek yedi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Marmaris'te katılacağı toplantı öncesinde uğradığı restoranda peynir ekmek ve keşkek yedi.

Başbakan, Marmaris'te peynir ekmek yedi
Başbakan Erdoğan, AK Parti Muğla Teşkilatı tarafından Marmaris ilçesindeki bir otelde düzenlenen akşam yemeğine katılmadan önce yol üzerinde uğradığı bir restoranda peynir ve ekmek yedi.

İş yeri sahibi İlhan Kara, Başbakan Erdoğan'ın menülerine baktığını ifade ederek, "Sayın başbakanımız yol kenarında otobüsle durmuşlardı. Küçük bir bebeği seviyordu. Kendisine çay ikram etmek istedik. Sağ olsun bizi kırmadı geldi. Çok yoğundu yemek yemeye vakti kalmamıştı. Kendisine sıcak ekmek, peynir, keşkek ikram ettik. Sağ olsun bizi kırmadı yedi. Menümüzü sordu. Yöresel lezzetle ve Osmanlı Mutfağı olduğunu anlattık kendisine. Yaklaşık 40 dakika burada kaldı. Bütün kafileyle misafirimiz oldular. Yöresel zeytinyağlı yemeklerimize baktı. Menümüzü inceledi ve yemeklerimize baktı. Kendisi yiyecekti ancak otelde yemeğe davetli olduğu için yemedi. İş yerimize geldiği için çok onurlandık" dedi.

Kara, Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın da restoranın dekorasyonunu çok beğendiğini söyledi.

Kaynak: İHA