Arınç, Manisa'da Nikah Şahidi Oldu

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa’da katıldığı düğünde nikah şahidi oldu.

Arınç, Manisa'da Nikah Şahidi Oldu

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bir dizi açılış programı için memleketi Manisa'ya geldi. Gerçekleştirilen programların ardından Arınç, Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Başkanı Arif Koşar'ın oğlu İsmail Koşar'la eşi Tuğba Divrik'in nikahına katıldı.

Anemon Otel'de düzenlenen nikah törenine Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türkiye Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve Manisa'nın tanınmış isimleri katıldı.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından kıyılan nikahın ardından konuşan Arınç, "Başbakanımızın söylediğinin tam aksine Allah gönüllerinden geçtiği kadar ve birbirlerinden hayırlı evlatlar nasip etsin. Evlilik bizim için önemli, inancımız da bunu emrediyor. Toplumun temeli aile, aile mutlaka olmalı ve güçlü olmalı" dedi.

Arınç ayrıca, kendisinin katıldığı bir nikah töreninde Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün ilk defa nikah kıydığını belirterek, "Yaşımız ilerleyince nikahlara çok davet ediyorlar ve konuşmalar yapıyoruz. Nikah konusunda ilk üçe girebilecek bir belediye başkanımız var. Çok güzel nikah kıyıp, çok güzel nasihatler yapabiliyormuş. Peki üstadım neden bizi 5 sene Nikah Memuru Nurettin'e mahkum ettin? Halbuki belediye başkanları ne kadar nikah kıyarsa seçimde de hasat zamanı bunun karşılığını görür. Bu akşam böyle bir başlangıç mı yaptık başkanım?" şeklinde konuştu.

Nikahın kıyılmasının ardından Arınç, evlilik cüzdanını gelin Tuğba Divrik'e verdi.
Kaynak: İHA