Gaziantep'te Kaçırılan İş Adamı

Gaziantep'te otomobilinin önü kesilerek kaçırılan iş adamının bulunması için 50 kişilik özel ekip oluşturuldu.


AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, iş adamı Ahmet Şireci'nin önceki gün gece, adliyeye yaklaşık bir kilometre mesafede otomobilinin önünün iki araçla kesilerek kaçırılmasının ardından başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerinin olay sırasında yanında olduğu için ifadesine başvurulmak üzere gözaltına aldığı kadın, serbest bırakıldı.

Bu arada Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığının, bir cumhuriyet başsavcıvekili ile iki cumhuriyet savcısını bu konuyla görevlendirdiği öğrenildi.

Uzman cumhuriyet savcıları tarafından yürütülen soruşturma kapsamında ayrıca 50 kişilik özel ekip oluşturuldu.

Oluşturulan uzman polis ekibi, cumhuriyet başsavcılığı koordinesinde, delillere ulaşabilmek için iş adamının ticari ilişkileri üzerinde yoğunlaşıyor.

İş adamı Şireci'nin aile bireylerinin de ifadesine başvuran uzman polis ekibi, iş adamının kaçırılmasına neden olacak her türlü ayrıntıyı değerlendiriyor. Yaklaşık 45 saattir haber alınamayan iş adamının il dışına götürüldüğü tahmin ediliyor.

Şireci'nin son zamanlardaki inşaat ve sanayi yatırımları ile diğer ticari ilişkilerinde bir sorun olup olmadığını da araştıran uzman ekipler, her türlü olasılığı göz önünde bulunduruyor.

Kaynak: AA