Minik Çevreciler Mutluluklarını Başkan Tütüncü İle Paylaştı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kendisini ziyaret eden “Atık Pil Toplama Yarışması” Kepez birincisi Şehit Binbaşı Turgut Cengiz Toytunç Anaokulu öğrencilerine, satranç eğitim seti ve satranç takımı hediye etti.


2012-2013 eğitim ve öğretim döneminde Antalya’da okullar arasında düzenlenen “Atık Pil Toplama Yarışması”nda Kepez birincisi olan Şehit Binbaşı Turgut Cengiz Toytunç Anaokulu öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Başkan Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti.

Antalya’da 2012-2013 eğitim-öğretim döneminde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinesinde, Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) işbirliğinde okullar arasında düzenlenen “Atık Pil Toplama Yarışması”nın sonuçları belli oldu. Şehit Binbaşı Turgut Cengiz Toytunç Anaokulu Antalya il genelinde üçüncülüğü, Kepez’de ise birinciliği kazandı.

Şehit Binbaşı Turgut Cengiz Toytunç Anaokulu’nun minik öğrencileri mutluluklarını, okul müdürleri Bilge Suakar ve öğretmenleri eşliğinde ziyaret ettikleri Başkan Hakan Tütüncü’yle paylaştı. Başkan Tütüncü, başkanlık toplantı salonunda ağırladığı minik öğrencilerle yaptığı sohbette, çevreye karşı gösterdikleri duyarlılıktan ve elde ettikleri başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Atık pillerin içerisinde olan zehirli kimyasalların yeraltı sularına ve toprağa verdiği zararlardan sözeden Başkan Tütüncü, atık pillerin geri kazanımı yoluyla, doğal kaynakların verimli kullanımına büyük katkı sağladığını belirtti.

Ziyaretin sonunda Başkan Tütüncü, Şehit Binbaşı Turgut Cengiz Toytunç Anaokulu’nun minik öğrencilerini, başarılarından dolayı satranç eğitim seti ve satranç takımı ile ödüllendirdi.
Kaynak: İHA