Arınç'tan Kamer Genç çıkışı

Emine Erdoğan’a yönelik saldırısıyla gündeme gelen CHP’li Kamer Genç hakkında Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'tan çok konuşulacak bir açıklama geldi.

Arınç'tan Kamer Genç çıkışı
CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a yönelik saldırısına bir tepki de Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'tan geldi.

Gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Arınç, 'Genç krizinin' sorulması üzerine şunları söyledi:

'BU KLİNİK BİR VAKA'
'Yapılan işi görüp de aklından zoru olan bir insanı düşünemiyorum. Bu çok büyük bir saygısızlıktır ama bu insanın karakterinde bu var. Sadece hanımefendilere karşı değil, düşman bellediği özellikle AK Partililer 'den kim olursa olsun her yerde her fırsatta hakaret etmeyi kendisine görev sayar. Bu çarpık bir ruh halidir. Bu klinik bir vakadır.'

'SİZE ÇOK ŞEYLER SÖYLERDİM AMA...'
Sözlerinin devamında Kamer Genç'e tazminat ödediğini de hatırlatan Arınç, 'Kendisiyle geçmişte davalık olmuş ve kendisine tazminat ödemek zorunda kalmış bir insan olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim: Eğer kenarda köşede biraz haram param olsaydı onu tazminat karşılığı ona ödemek için size çok şeyler ödeyebilirdim ama sadece maaşım var o da helal para. Başka ne söyleyeyim. Allah akıl fikir versin. Allah ona biraz utanma duygusu versin, ahlaktan biraz kırıntı nasip etsin. Başkan ne söyleyeyim. O kişi hakkında herkes bunları söyler. Kimisi kapalı kimsi açık yerde söyler. Yapılması gereken tek bir şey var. O da partisinin onun hakkında bu tür sözlere bu tür hakaretlere razı olmadığını ifade etmesi.' şeklinde konuştu.

'AK PARTİ'YE KARŞI HAKARET MAKİNESİ'
CHP'nin Genç'i partiden atmayacağını da ekleyen Arınç, 'Çünkü birlileri onu AK Partiye karşı hakaret makinesi olarak kullanmak istiyor. Ondan başka da bu ile hazır başka insan bulamazsınız. Ana muhalefet partisine böyle bir milletvekili yakışmıyor.' ifadeleri kullandı.