Genç hakkındaki o iddialar yine gündemde

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın 'içkili vaziyette', AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu'nun da "sarhoş" sözleri CHP'li Kemer Genç hakkındaki o iddiaları yeniden gündeme taşıdı.

Genç hakkındaki o iddialar yine gündemde
CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Japonya Milli Günü resepsiyonunda Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın konuşma yapmasına tepki gösterdi. CHP'li Genç'in, “Sen burada ne sıfatla konuşuyorsun” sözleri üzerine salonda gerginlik yaşandı.

'İÇKİLİ VAZİYETTE'
Yaşananlar ardından yeni bir “Genç” krizi gündeme gelirken Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın'içkili vaziyette', AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu'nun 'sarhoş' sözleri ise Genç 'in eski sevgilisi Hayal Hanım'ın iddiaları hatırlattı.

'MECLİS ODASINDA İÇKİLER VAR'
CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç 'in eski sevgisi Hayal Hanım, Beyaz TV ekranlarında şoke eden iddialarda bulunmuştu. Hayal Hanım, Kamer Genç tarafından sürekli tehdit edildiği iddiası ile ekrana çıkmış, CHP'li Genç ile Meclis odasında aşk yaşadıklarını öne sürmüştü. Hayal Hanım, Kemer Genç 'in alkol bağımlısı olduğunu da iddia ederek “Meclis odasında alkol kullanan bir insan. Zaten Meclis odasında bir dolabı var. Onun içinde de içkileri var” demişti.