Başkan Alıcık'tan Öğretmenlere Buluştu

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, kendisinin de daha önce üyesi olduğu Türk Eğitim-Sen üyesi öğretmenlere 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla akşam yemeği verdi.

Başkan Alıcık'tan Öğretmenlere Buluştu

Bine yakın öğretmenin katıldığı akşam yemeğinde konuşan Başkan Alıcık, Öğretmen olarak görev yaparken belediye Başkanlığına aday olduğunu ve Nazilli Belediye Başkanı olarak görev yaptığı 4 buçuk yılda öğretmenliği çok özlediğini ifade ederek, "Kutsal görevimiz olan çocuklarımızı geleceğe hazırladığımız öğretmenliğin ardından bu kez Nazilli'nin geleceğini hazırlamaya gayret ediyoruz. Geçen 4 buçuk yılda sizlerin de desteği ile ilçemizi oldukça geliştirdik ve değiştirdik. geriye dönüp baktığımızda bunu gayet iyi bir şekilde herkes görüyor. Ama en önemli yatırımın eğitime yapılan yatırım olduğunu düşünen bir belediye olarak bu güne kadar köy okullarımız ve camilerimizle birlikte eğitime desteğimiz 7 milyon lirayı buldu. geleceğimizin mimarları olacak olan çocuklarımızın eğitiminde bizler belediye sizler de öğretmenler olarak en kutsal görevi yapıyorsunuz" dedi.


Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Türk Eğitim Sen Nazilli Şubesi Üye öğretmen ve eşlerine yemek verdi. Kendisinin de daha önce öğretmen olarak görev yaparken üye olduğu sendika üyeleri ile yemekte buluşan Alıcık, göreve geldiği günden bu yana eğitime destek verdiklerini vurguladı. Milli Eğitim Şube Müdürleri Şahin Ünver, Hıdır Dağaşan ve Sezai Selçuk'un da katıldığı yemekte konuşan Başkan Alıcık,"Kutsal görevimiz olan çocuklarımızı geleceğe hazırladığımız öğretmenliğin ardından bu kez Nazilli'nin geleceğini hazırlamaya gayret ediyoruz. Geçen 4 buçuk yılda sizlerin de desteği ile ilçemizi oldukça geliştirdik ve değiştirdik. Geriye dönüp baktığımızda bunu gayet iyi bir şekilde herkes görüyor. Ama en önemli yatırımın eğitime yapılan yatırım olduğunu düşünen bir belediye olarak bu güne kadar köy okullarımız ve camilerimizle birlikte eğitime desteğimiz 7 milyon lirayı buldu. Geleceğimizin mimarları olacak olan çocuklarımızın eğitiminde bizler belediye sizler de öğretmenler olarak en kutsal görevi yapıyorsunuz" dedi.

Sendika Başkanı Oldun Ergün de emekli olan 3 üye öğretmene teşekkür plaketleri verdikten sonra yaptığı konuşmada, Türk Eğitim Sen'in üstlendiği görev ile eğitimin emniyet supabı olduğunu ifade etti.

Kaynak: İHA