'Babamla Gurur Duyuyorum'

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt'ın kızı Noelle, sarı-lacivertli takımda istikrarlı bir şekilde oynayan babasıyla gurur duyduğunu söyledi.


Florya'daki İstanbul Akvaryum'da doğum gününü kutlayan Noelle, AA muhabirine yaptığı açıklamada, babasının performansını çok beğendiğini belirterek, "Babamı izlemek çok güzel bir duygu. Babamla gurur duyuyorum" dedi.

Fenerbahçe'nin maçlarını televizyondan izlediğini kaydeden Noelle, "Babamın maçlarını çoğunlukla televizyondan izliyorum. Nadiren de olsa stada da gidiyorum" diye konuştu.

Noelle, babası gol attığı zaman çok sevindiğini vurgulayarak, "Babam gol attığında bağırıyorum" ifadesini kullandı.

Fenerbahçe'de forma giyen futbolculardan Portekizli Raul Meireles, Brezilyalı Cristian Baroni ve Senegalli Moussa Sow'u beğendiğini dile getiren Noelle, "Babamın dışında Fenerbahçe'de Meireles, Cristian ve Sow'u da beğeniyorum" şeklinde konuştu.

Noelle, İngiltere'deyken sınıf arkadaşı olan Meireles'in kızı Lara ile iyi arkadaş olduklarını aktardı.

- "Hayatımın en özel doğum günü kutlamasıydı"

Noelle'nın 9. yaş günü akvaryumda kutlandı.

İstanbul Akvaryum'da yapılan ve sadece Anadolu Ajansı'nın görüntülediği doğum günü partisine Kuyt'ın eşi Gertrude ve oğulları Roan,Jorden ve Aidan ile sarı-lacivertlilerin Portekizli futbolcuları Raul Meireles ile Bruno Alves'in eşleri ve çocukları ile Noelle'nin okuldan arkadaşları ve aileleri katıldı.

Aileleriyle birlikte önce akvaryumu gezen çocuklar, balıkları ilgiyle izlerken, bol bol fotoğraf çektirdi. Gezi sırasında büyük havuzun içindeki iki dalgıç, "Happy Birthday Minnie Noelle" yazılı pankart açarak, Noelle'nin doğum gününü kutladı. Gezinin sonunda Noelle, 3 katlı doğum günü pastasını kesti ve hediyelerini açtı.

Akvaryumda doğum günü kutlamasının çok eğlenceli olduğunu kaydeden Noelle, "Hayatımın en özel doğum günü kutlamasıydı. Çok beğendim" diye görüşlerini aktardı.

Hayvanları çok sevdiğini vurgulayan Noelle, "Burada köpek balıkları biraz korkutucu ama genel olarak balıklar çok güzeldi" şeklinde konuştu.

Babasıyla doğum gününü daha önce kutladıklarını aktaran Noelle, "Babamla doğum günümü Hollanda'da kutlamıştık. Bana yeni bir bisiklet ve oyuncak bebek aldı" ifadelerini kullandı.

Dirk Kuyt, Fenerbahçe'nin Medical Park Antalyaspor ile deplasmanda oynadığı maç nedeniyle akvaryumda yapılan dogum günü partisine katılamadı.

Kaynak: AA